BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication in Kalmar Sweden

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

Dalam program komunikasi audiovisual, pelajar boleh mengambil kursus yang mengajar mereka tentang aspek menjalankan penyiaran atau rakaman studio. Pelajar boleh belajar tentang cara untuk menetapkan pencahayaan yang betul dan sistem peralatan bunyi, cara mengedit media dan bagaimana untuk menggunakan peralatan pandang dengar.

Sweden, secara rasmi Kerajaan Sweden, adalah sebuah negara Scandinavia di Eropah Utara. Sweden bersempadan dengan Norway dan Finland, dan disambungkan ke Denmark dengan jambatan-terowong di seluruh Øresund. Sweden adalah masyarakat pasca industri maju dengan sebuah negara kebajikan yang maju. Taraf pangkat hidup dan kehidupan jangka antara yang tertinggi di dunia.

Untuk Tenggara Sweden terdapat kota Kalmar di Småland. Bandar ini adalah ibu kota Kalmar Perbandaran dan mempunyai lebih 30, 000 penduduk. Ia adalah rumah kepada Universiti Linnaeus.

Terbaik Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication in Kalmar di Sweden

1 Hasil dalam Audiovisual Communication, Kalmar Filter

Sarjana Muda Seni Halus dalam Perubahan Komunikasi Visual

Linnaeus University
Kampus Sepenuh masa 3 years Sept. 2019 Sweden Kalmar

Adakah anda mahu menggunakan komunikasi visual untuk membuat perbezaan di dunia? Kemudian ini adalah tahap yang sesuai untuk anda. Program ini menggabungkan kreativiti dan reka bentuk grafik dengan pengetahuan tentang kemampanan untuk menyediakan anda profesion sebagai pereka visual / pereka grafik dengan pengkhususan dalam grafik maklumat.