Filter
Ijazah Sarjana Muda
Sweden Kalmar Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication in Kalmar Sweden

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

Dalam program komunikasi audiovisual, pelajar boleh mengambil kursus yang mengajar mereka tentang aspek menjalankan penyiaran atau rakaman studio. Pelajar boleh belajar tentang cara untuk menetapkan pencahayaan yang betul dan sistem peralatan bunyi, cara mengedit media dan bagaimana untuk menggunakan peralatan pandang dengar.

Sweden, secara rasmi Kerajaan Sweden, adalah sebuah negara Scandinavia di Eropah Utara. Sweden bersempadan dengan Norway dan Finland, dan disambungkan ke Denmark dengan jambatan-terowong di seluruh Øresund. Sweden adalah masyarakat pasca industri maju dengan sebuah negara kebajikan yang maju. Taraf pangkat hidup dan kehidupan jangka antara yang tertinggi di dunia.

Untuk Tenggara Sweden terdapat kota Kalmar di Småland. Bandar ini adalah ibu kota Kalmar Perbandaran dan mempunyai lebih 30, 000 penduduk. Ia adalah rumah kepada Universiti Linnaeus.

Terbaik Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication in Kalmar di Sweden

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Audiovisual Communication, Kalmar

Ijazah
Lokasi
Sweden
Kalmar
Jenis pengajian
Secara
Linnaeus University

Adakah anda mahu menggunakan komunikasi visual untuk membuat perbezaan di dunia? Kemudian ini adalah tahap yang sesuai untuk anda. Program ini menggabungkan kreativiti da ... [+]

Adakah anda mahu menggunakan komunikasi visual untuk membuat perbezaan di dunia? Kemudian ini adalah tahap yang sesuai untuk anda. Program ini menggabungkan kreativiti dan reka bentuk grafik dengan pengetahuan tentang kemampanan untuk menyediakan anda profesion sebagai pereka visual / pereka grafik dengan pengkhususan dalam grafik maklumat.

Program ijazah ini memberikan anda pengenalan kepada kebimbangan global utama hari ini, serta alat visual untuk membantu membawa pesanan kepada maklumat aliran kadang-kadang luar biasa, dan benar-benar mempengaruhi orang.

Program ini disampaikan melalui satu siri projek, dan anda akan bekerja secara bebas serta terlibat dalam kerja kumpulan, dan bekerja sama dengan komuniti dan perusahaan tempatan dan serantau. Program Perubahan Komunikasi Visual disampaikan dalam bahasa Inggeris dan kami mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia. Ini bermakna anda sebagai pelajar adalah sebahagian daripada kumpulan yang dicirikan oleh kepelbagaian dan bersedia untuk kerjaya reka bentuk antarabangsa.... [-]

Sweden Kalmar
Sept. 2019
Sepenuh masa
3 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu