Filter
Ijazah Sarjana Muda
Sweden Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication di Sweden

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Sarjana Muda Sains dalam Audiovisual Komunikasi direka untuk senjata pelajar dengan aplikasi praktikal daripada teori dan sains komunikasi audio dan visual dan penerapannya dalam pelbagai bidang perniagaan seperti perhubungan awam, jualan, penjagaan kesihatan, perhubungan pelanggan, pemasaran, media, dan undang-undang.

Sweden (Sverige) adalah yang terbesar daripada negara-negara Nordic, dengan jumlah penduduk kira-kira 9.5 juta. Ia bersempadan dengan Norway dan Finland dan disambungkan ke Denmark melalui jambatan Öresund (Öresundsbron). Sweden mempunyai tradisi yang kuat sebagai sebuah negara lagi bijaksana terbuka.

Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication di Sweden

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Audiovisual Communication, Sweden

Linnaeus University

Adakah anda mahu menggunakan komunikasi visual untuk membuat perbezaan di dunia? Kemudian ini adalah tahap yang sesuai untuk anda. Program ini menggabungkan kreativiti da ... [+]

Adakah anda mahu menggunakan komunikasi visual untuk membuat perbezaan di dunia? Kemudian ini adalah tahap yang sesuai untuk anda. Program ini menggabungkan kreativiti dan reka bentuk grafik dengan pengetahuan tentang kemampanan untuk menyediakan anda profesion sebagai pereka visual / pereka grafik dengan pengkhususan dalam grafik maklumat.

Program ijazah ini memberikan anda pengenalan kepada kebimbangan global utama hari ini, serta alat visual untuk membantu membawa pesanan kepada maklumat aliran kadang-kadang luar biasa, dan benar-benar mempengaruhi orang.

Program ini disampaikan melalui satu siri projek, dan anda akan bekerja secara bebas serta terlibat dalam kerja kumpulan, dan bekerja sama dengan komuniti dan perusahaan tempatan dan serantau. Program Perubahan Komunikasi Visual disampaikan dalam bahasa Inggeris dan kami mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia. Ini bermakna anda sebagai pelajar adalah sebahagian daripada kumpulan yang dicirikan oleh kepelbagaian dan bersedia untuk kerjaya reka bentuk antarabangsa.... [-]

Sweden Kalmar
Sept. 2019
Sepenuh masa
3 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu