Filter
Ijazah Sarjana Muda
Sepanyol Valencia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication in Valencia Sepanyol

A sarjana muda ijazah 's adalah ijazah sarjana muda yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej apabila pelajar melengkapkan program pengajian. Kursus sarjana muda paling bertahan tiga atau empat tahun dengan beberapa berpanjangan sehingga tujuh tahun.

A Sarjana Muda Sains dalam Audiovisual Komunikasi adalah berkenaan dengan penggunaan komunikasi media dan pemahaman teori dan praktikal. Pelajar akan mempelajari tentang audio, kewartawanan, laman web dan video. Ijazah ini membuka kerjaya dalam perundingan, video dan audio pengeluaran, filem video, dokumentari dan pengiklanan.

Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Sebagai bandar ke-3 terbesar di Sepanyol, Valencia terletak di masyarakat Valencia. Ia adalah sebuah bandar pelabuhan komersial dengan lebih 1 juta penduduk. Ia mempunyai budaya yang kaya, beberapa tempat-tempat menarik dan muzium. Ia mempunyai lebih daripada 4 universiti.

Terbaik Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication in Valencia di Sepanyol

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Audiovisual Communication, Valencia

Ijazah
Lokasi
Sepanyol
Valencia
Jenis pengajian
Secara
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Dan lebih daripada 30 tahun ripped pengajian dalam bidang komunikasi di Universiti CEU . Kami disokong oleh dekad membentuk perhubungan yang komited untuk profesion merek ... [+]

Komunikasi Audiovisual

IJAZAH KEGIATAN: Ijazah dalam Komunikasi Audiovisual

Tempoh / ECTS: 4 tahun / 240 ECTS

SEATS / KAMPUS: 75 / Moncada - Alfara

PLACE AT: Sepanyol

HASIL PEMBELAJARANPertandingan umum

OC1- Keupayaan untuk menyesuaikan diri dengan perubahan teknologi, perniagaan atau buruh organisasi.OC2- Keupayaan untuk bekerja dalam pasukan dan menyampaikan idea mereka sendiri melalui penciptaan persekitaran yang membolehkan, serta keupayaan untuk mengintegrasikan ke dalam satu projek bersama yang bertujuan mendapatkan hasil.OC3- Keupayaan untuk mengambil risiko ekspresif dan tematik dalam rangka ketersediaan dan tarikh akhir pengeluaran audiovisual, menggunakan penyelesaian peribadi dan pandangan dalam pembangunan projek.OC4- Keupayaan untuk memilih dengan betul dalam situasi ketidakpastian, dengan mengambil tanggungjawab.OC5- Amalan sistematik penilaian diri sendiri yang kritis keputusan: penilaian pentingnya membetulkan dan sentiasa menyesuaikan kesalahan yang dilakukan dalam proses kreatif atau organisasi produksi audiovisual.OC6- Keupayaan untuk menyusun tugas, melaksanakannya secara teratur, mengadopsi dengan logik keputusan keutamaan dalam proses pengeluaran audiovisual yang berbeza.OC7 - Solidariti menghormati orang dan masyarakat yang berlainan di planet ini, serta pengetahuan arus kebudayaan yang hebat berhubung dengan nilai individu dan kolektif serta menghormati hak asasi manusia.kemahiran tertentu... [-]
Sepanyol Valencia
Sept. 2019
Sepenuh masa
4 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu