Filter
Ijazah Sarjana Muda
Sepanyol Salt Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication di Amerika Salt Sepanyol

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

program komunikasi Audiovisual biasanya memberi tumpuan kepada membantu pelajar mempelajari kemahiran yang mereka perlukan untuk beroperasi di belakang tabir sebuah studio penyiaran, pengeluaran televisyen atau filem yang ditetapkan. Kursus dalam program yang boleh mengandungi aplikasi digital, fotografi, pengarahan, penyuntingan dan teknik pencahayaan.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Terbaik Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication di Amerika Salt di Sepanyol

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Audiovisual Communication, Salt

Ijazah
Lokasi
Sepanyol
Salt
Jenis pengajian
Secara
Escuela Universitaria ERAM

Gelaran rasmi Gelar dalam Audiovisual dan Multimedia (DAM) University of Girona mempunyai objektif untuk membentuk profesional dengan profil polyvalent, yang dituntut ole ... [+]

Gelaran rasmi Gelar dalam Audiovisual dan Multimedia (DAM) University of Girona mempunyai objektif untuk membentuk profesional dengan profil polyvalent, yang dituntut oleh segmen strategik tertentu industri audiovisual dalam masa tuntutan baru. Profesional ini adalah perancang multimedia, pengeluar audiovisual dan pengarah projek audiovisual dan multimedia. Selepas menamatkan pengajian, para siswazah dapat menghuraikan produk audiovisual sepenuhnya: dari idea yang membayangkan, menerusi alat dan teknik, kepada penghantaran kandungan ekspresif.

10 alasan untuk mempelajari DAMCKerana profesion kami terus berkembang. Anda akan bekerja dalam sektor yang kuat yang tidak mengetahui krisis dan mempunyai kadar pertumbuhan yang ketara.Kerana profil transmedia memberikan banyak peluang. Anda boleh memohon untuk pelbagai pekerjaan yang berkaitan dengan komunikasi audiovisual dan multimedia dengan kepakarannya, seperti permainan video, iklan, filem, fotografi, dll.Jadi anda mendapat ijazah dua kali ganda: Top-up. Anda boleh melakukan tahun kelima di sebuah universiti di UK atau Denmark.Kerana kita mempunyai semua teknologi dan infrastruktur yang diperlukan. Kilang Budaya yang baru, Coma-Cros, Taman Sains dan Teknologi, Pusat Bloom 3D dan teknologi baru muncul dan Garam Inkubator Perniagaan antara lain, jaminan infrastruktur yang sempurna disesuaikan dengan keperluan menuntut kajian dalam hal ini.Kerana kita adalah perintis dalam pendidikan multimedia. Kolej ERAM, ditubuhkan pada tahun 1998, mengedarkan kajian audiovisual dan multimedia sejak tahun 2001, sebagai gelaran itu sendiri, dan dari 2009 sebagai ijazah rasmi.Kerana kakitangan pengajar kami adalah pakar. Kakitangan pengajar terdiri daripada profesional yang aktif dalam pakar komunikasi audiovisual.Kerana kajian kami adalah pelbagai disiplin dan salib. Mereka mengintegrasikan kedua-dua disiplin yang berkaitan dengan komunikasi visual (visual, reka bentuk grafik, multimedia, foto, dan sebagainya)Kerana kita... [-]
Sepanyol Salt
Sept. 2019
Sepenuh masa
4 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu