Filter
Ijazah Sarjana Muda
Sepanyol Pozuelo de Alarcón Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication di Amerika Pozuelo de Alarcón Sepanyol

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

Sarjana Muda Sains dalam Audiovisual Komunikasi direka untuk senjata pelajar dengan aplikasi praktikal daripada teori dan sains komunikasi audio dan visual dan penerapannya dalam pelbagai bidang perniagaan seperti perhubungan awam, jualan, penjagaan kesihatan, perhubungan pelanggan, pemasaran, media, dan undang-undang.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Terbaik Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication di Amerika Pozuelo de Alarcón di Sepanyol

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Audiovisual Communication, Pozuelo de Alarcón

Ijazah
Lokasi
Sepanyol
Pozuelo de Alarcón
Jenis pengajian
Secara
Universidad Francisco De Vitoria

Selamat datang ke permulaan kisah anda sendiri. Mula menulis skrip untuk masa depan anda dan bayangkan bagaimana filem ini akan berkembang, yang merupakan kehidupan anda. ... [+]

Selamat datang ke permulaan kisah anda sendiri. Mula menulis skrip untuk masa depan anda dan bayangkan bagaimana filem ini akan berkembang, yang merupakan kehidupan anda. Anda mempunyai keputusan penting di hadapan. Sebelum mengambilnya, temukan bagaimana kita melatih komunikator.

Ijazah ini direka untuk melatih para profesional dalam industri audiovisual dan multimedia yang mampu menghasilkan pelbagai jenis format fiksyen. Seorang profesional dengan latar belakang teoretikal pepejal dan yang telah menguasai alat dan teknik komunikasi, serta organisasi perniagaan dan produktif sektor itu.

UFV adalah peneraju universiti swasta di Madrid dalam Pengajaran dan Pembelajaran

Ranking CyD (Pengetahuan dan Pembangunan Asas), Oktober 2017. U-Multirank. Kesatuan Eropah... [-]

Sepanyol Pozuelo de Alarcón
Sept. 2019
Sepenuh masa
4 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu