Filter
Ijazah Sarjana Muda
Sepanyol Granada Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication in Granada Sepanyol

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

A Sarjana Muda Sains dalam Audiovisual Komunikasi adalah berkenaan dengan penggunaan komunikasi media dan pemahaman teori dan praktikal. Pelajar akan mempelajari tentang audio, kewartawanan, laman web dan video. Ijazah ini membuka kerjaya dalam perundingan, video dan audio pengeluaran, filem video, dokumentari dan pengiklanan.

Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Terletak di kaki Sierra Nevada Mountains di Wilayah Granada adalah bandar Granada. Ia adalah destinasi pelancongan popular di Sepanyol. Ia mempunyai lebih daripada 4 universiti.

Terbaik Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication in Granada di Sepanyol

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Audiovisual Communication, Granada

Ijazah
Lokasi
Sepanyol
Granada
Jenis pengajian
Secara
ESCO Escuela Superior de Comunicación y Marketing de Granada

Tahu Ijazah Universiti kami. Menjadi pakar komunikasi (Kewartawanan, Pengiklanan dan Perhubungan Awam, Komunikasi Audiovisual). Di tapak ... [+]

kewartawanan

Bagi peminat kewartawanan khusus, rangkaian sosial atau kandungan digital.

Transformasi digital media telah mengubah penetapan Komunikasi dan Kewartawanan, membuka kemungkinan baru dan menarik.

Anda akan mendapat:Menguasai genre jurnalistik. Berita, kronik, wawancara, laporan, kewartawanan penyiasatan, editorial, dan belajar menganjurkan sidang akhbar atau menguruskan pejabat akhbar.Alat internet. Menguruskan alat yang disediakan oleh internet untuk meletakkannya di perkhidmatan kewartawanan. Viralize kandungan dan meningkatkan penonton, mendekati setiap penonton dengan bahasa dan saluran yang paling sesuai.Menguruskan maklumat Menguruskan maklumat yang mengelilingi kami, menapisnya, mendokumeninya dan mempunyai keupayaan untuk membezakan apa berita.Mekanisme linguistik. Ketahui mekanisme linguistik dengan asas akademik yang solid untuk mengetahui cara menafsirkan realiti pada abad ke-21.Kepakaran Kewartawanan. Ketahui dan memupuk kepakaran kewartawanan yang berbeza: politik, ekonomi, sosial, kebudayaan, saintifik, penyelidikan, fesyen, saintifik, perang, dll.Masa Depan andaPenyampaiBertanggungjawab untuk komunikasi korporat dalam perniagaanPencipta kandungan webWartawanPenganalisis komunikasiPengarah komunikasi di institusi dan syarikatEditor grafikPejabat akhbarEditorPengurus kandungan dalam talian (RRSS)Pengiklanan dan Perhubungan Awam... [-]
Sepanyol Granada
Oktober 2019
Sepenuh masa
4 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu