BACHELORSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication di Itali

A sarjana muda ijazah 's adalah ijazah sarjana muda yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej apabila pelajar melengkapkan program pengajian. Kursus sarjana muda paling bertahan tiga atau empat tahun dengan beberapa berpanjangan sehingga tujuh tahun.

program komunikasi Audiovisual biasanya memberi tumpuan kepada membantu pelajar mempelajari kemahiran yang mereka perlukan untuk beroperasi di belakang tabir sebuah studio penyiaran, pengeluaran televisyen atau filem yang ditetapkan. Kursus dalam program yang boleh mengandungi aplikasi digital, fotografi, pengarahan, penyuntingan dan teknik pencahayaan.

Itali, secara rasmi Republik Itali, ialah sebuah republik berparlimen kesatuan dalam Kesatuan Eropah, yang terletak di Eropah Selatan. Di utara, ia bersempadan dengan Perancis, Switzerland, Austria, dan Slovenia sepanjang Alps.

Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication di Itali

1 Hasil dalam Audiovisual Communication, Itali Filter

Komunikasi grafik dan visual

Quasar Design University in Rome
Kampus Sepenuh masa Sambilan November 2019 Itali Rome

Kursus ofGraphic dan Communicationis Visual bertujuan melatih pereka yang mengkhusus dalam: grafik pengiklanan, reka bentuk grafik, mengiklankan, arah seni dan penulisan iklan, pembungkusan, pengiklanan, reka bentuk web, penerbitan, logo dan identiti jenama, Pemasaran .