BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak di Filipina

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

awal kanak-kanak adalah satu istilah yang digunakan untuk menunjukkan tempoh masa yang lahir umur lapan. Dengan memberi tumpuan kepada pembangunan awal kanak-kanak dan mencari peningkatan dalam pendidikan awal kanak-kanak boleh membantu kanak-kanak untuk membangunkan pembangunan fizikal, mental, dan sosial yang betul yang diperlukan untuk membesar menjadi orang dewasa yang sihat.

Filipina, secara rasmi dikenali sebagai Republik Filipina, adalah sebuah negara berdaulat di Asia Tenggara di Lautan Pasifik Barat. Bahasa Inggeris adalah salah satu bahasa rasmi Filipina dan adalah tertakluk wajib di semua sekolah.

Sarjana Muda dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak di Filipina

1 Hasil dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak, Filipina Filter

Sarjana Muda Pendidikan Awal Kanak-Kanak

Miriam College
Ijazah Sarjana Muda
Nov 2020
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Kampus

Sarjana Muda Pendidikan Awal Kanak-kanak mempersiapkan anda untuk kerjaya dalam pendidikan awal kanak-kanak, khususnya dalam pembentukan pelajar sekolah prasekolah dan sekolah ...

Baca lebih lanjut