BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak di Emiriah Arab Bersatu

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

awal kanak-kanak digunakan untuk menentukan pembangunan kanak-kanak dari lahir hingga sekitar umur lapan. Belajar mengenai awal kanak-kanak dan berusaha untuk membangunkan program-program pendidikan yang berharga boleh membantu kanak-kanak untuk mencapai yang lebih baik potensi mereka semasa zaman kanak-kanak mereka, dan juga semua jalan melalui ke alam dewasa.

Emiriah Arab Bersatu adalah sebuah persekutuan daripada tujuh emiriah di sebelah timur semenanjung Arab, di pintu masuk ke Teluk Parsi. Kebanyakan tenaga kerja di UAE adalah ekspatriat asing - dengan itu negara penduduk solek 's yang begitu pelbagai, dengan warga UAE menjadi minoriti di negara sendiri.

Sarjana Muda dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak di Emiriah Arab Bersatu

2 Hasil dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak, Emiriah Arab Bersatu Filter

Sarjana Muda Pendidikan Pendidikan Awal Kanak-Kanak

United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Kampus

Program ini menyediakan pelajar dengan pengetahuan, kemahiran, dan disposisi untuk menjadi pendidik yang berkelayakan yang pada peringkat pendidikan awal kanak-kanak. Pelan ka ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Sains dalam Pendidikan - Kepekatan Pendidikan Awal Kanak-Kanak

Zayed University
BSc
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Kampus

Program Sarjana Muda Pendidikan menyediakan calon guru, pekerja sosial dan psikologi dan profesional pembangunan manusia dengan persediaan yang kukuh dan ketat untuk memasuki ...

Baca lebih lanjut