BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak di Afrika Selatan

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

pendidikan awal kanak-kanak adalah satu perkara program yang boleh membantu menyediakan individu untuk pengajaran profesion ganjaran dan bekerja dengan kanak-kanak di kawasan yang berbeza. Banyak kursus menyediakan pengajaran serta pengalaman hands-on supaya pelajar cukup bersedia untuk bidang pilihan mereka.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Sarjana Muda dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak di Afrika Selatan

1 Hasil dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak, Afrika Selatan Filter

Ijazah Sarjana Muda Pendidikan di Yayasan Pengajaran Asas

University of Johannesburg
Ijazah Sarjana Muda
Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Kampus

Tujuan kelayakan ini adalah untuk menyampaikan guru pemula yang berkelayakan profesional untuk fasa yayasan. Ini dilakukan dengan menyediakan guru-guru pelajar dengan pendidik ...

Baca lebih lanjut