Filter
Ijazah Sarjana Muda
Arab Saudi Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda di Arab Saudi 2019

Sarjana Muda di Arab Saudi boleh menjadi satu peluang yang baik untuk pertumbuhan peribadi, budaya, dan intelek. Pendidikan tinggi di Arab Saudi adalah dipandang tinggi dan terdapat beberapa universiti dengan program sarjana terkemuka. Beberapa Sarjana Muda dalam program Arab Saudi bahawa pelajar antarabangsa mungkin berminat adalah perniagaan, kewangan, dan beberapa bidang sains sosial yang berbeza. Universiti di Arab Saudi mempunyai kemudahan moden dan juga fakulti pakar.

Sarjana Muda di Arab Saudi akan membenarkan pelajar untuk tenggelam dalam budaya Arab tradisional di hari-hari kehidupan. Pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana Muda di Arab Saudi mendapati sifat ramah dan mesra daripada penduduk tempatan. Terdapat banyak untuk pelajar antarabangsa untuk diterokai di Arab Saudi, seperti tempat bersejarah, monumen, bukit-bukit pasir besar, oasis, souq, dan terumbu menakjubkan.

Jika Sarjana Muda di Arab Saudi mencetuskan minat anda, kemudian tatal melalui program-program di bawah untuk mengetahui lebih lanjut. Mengambil langkah seterusnya hari ini!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Alfaisal University

Program Kejuruteraan Senibina di Alfaisal University menyediakan lulusannya untuk pelbagai jalur kerjaya dalam industri pembinaan, termasuk penyelarasan dan pengurusan re ... [+]

Sarjana Muda Kejuruteraan Senibina

Kejuruteraan Senibina menggabungkan seni bina dan kejuruteraan untuk memberi tumpuan kepada hubungan antara reka bentuk dan pembinaan. Profesional dalam bidang disiplin ini bekerja dengan kedua-dua arkitek dan jurutera lain untuk memastikan reka bentuk dan pembinaan bangunan dan struktur dan sistem lain yang tepat pada masanya, berkesan. Dengan sejumlah besar pembinaan yang berlaku di Riyadh, jelaslah bahawa Kejuruteraan Senibina berpotensi sebagai bidang kaya di sini. Sekiranya anda berminat untuk membina sesuatu, memikirkan bagaimana kerja, lukisan, membuat model, bekerja dengan tangan anda, bekerja dengan orang lain, seni dan sejarah, Kejuruteraan Senibina boleh menjadi tugas anda.... [-]

Arab Saudi Riyadh
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu