BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Muda di Amerika Syarikat 2019

Amerika Syarikat menarik pelajar dari seluruh dunia. Terdapat banyak universiti-universiti di seluruh negara yang menawarkan Sarjana Muda cemerlang darjah. Amerika Syarikat menawarkan pelbagai destinasi untuk belajar, dari bandar-bandar metropolitan yang menarik untuk bandar-bandar gunung kecil yang aman. Apabila mengambil Ijazah Sarjana Muda di Amerika Syarikat, pelajar akan mengalami jumlah pelajar yang pelbagai, memperkayakan lagi persekitaran pembelajaran.

Pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana Muda yang di Amerika Syarikat akan mengalami pendidikan yang berkualiti tinggi di yang sangat baik dan canggih kemudahan. Pelajar mempunyai pelbagai pilihan untuk kajian utama, seperti falsafah, seni halus, kejuruteraan, sains komputer, biologi, seni bina, reka bentuk, ekonomi, perniagaan, sosiologi, dan psikologi, di kalangan beberapa orang lain. Ijazah Sarjana Muda di Amerika Syarikat biasanya memerlukan sekurang-kurangnya empat tahun pengajian sepenuh masa namun ada juga pilihan untuk separuh masa dan kajian dalam talian untuk pelajar yang memerlukan fleksibiliti dalam penjadualan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai banyak pilihan untuk ijazah Sarjana Muda di Amerika Syarikat, mengambil lihat di bawah dan anda boleh mencari program untuk anda!

Hasil Filter

Sarjana Muda Seni Halus dalam Animasi

Edinboro University
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Og 2019 Amerika Syarikat Edinboro

Program Animasi di Edinboro University secara konsisten berada di peringkat terbaik di negara ini oleh Animasi Kajian Kerjaya. Sebagai pelajar, anda akan mempunyai akses kepada semua yang anda perlukan untuk bekerja dalam bidang animasi, termasuk studio / bidang filem profesional dan kamera video, lampu dan peralatan rakaman bunyi, sistem pengeditan video bukan linear, berdiri rostrum animasi, skrin hijau besar kawasan, pengimbas Screendigital, penguji jalur animasi, dan stesen kerja animasi komputer 2D dan 3D.

Program Sarjana Whittier (Reka Bentuk Utama Anda)

Whittier College
Kampus Sept. 2019 Amerika Syarikat Whittier

Sebagai seorang pelajar baru, saya tidak tahu apa yang saya mahu lakukan di kolej; tetapi kerana Program Scholars Whittier (WSP) - di mana saya dapat merancang utama saya sendiri-, saya telah menemui minat saya dan di mana saya mahu mengambilnya.

BM dalam Terapi Muzik

Wartburg College
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Waverly

Ijazah Sarjana Muda Muzik dalam Ijazah Terapi Muzik ditawarkan untuk mereka yang ingin menyelesaikan kerja kursus sejajar dengan keperluan yang ditetapkan oleh Persatuan Terapi Muzik Amerika untuk melayakkan diri menjadi Jurupandu Muzik Bersertifikat Lembaga.

Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan dengan tumpuan dalam Pengurusan Hospitaliti

Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - San Diego
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat San Diego

Sarjana Muda dengan Konsentrasi dalam Hospitaliti dan Pengurusan adalah ijazah intensif dan inovatif yang memupuk asas yang kukuh dalam pengurusan hotel, kepimpinan, operasi dan keusahawanan. Kursus seimbang di antara teori akademik dan amalan profesional.

Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan

Manhattanville College
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Januari 2020 Amerika Syarikat New York + 1 lagi

Persekitaran perniagaan abad ke-21 memberikan cabaran dan ganjaran bagi mereka yang bersedia. Penekanan terhadap penggunaan teknologi, integrasi konsep perniagaan, dan isu alam sekitar memerlukan anda sebagai pembuat keputusan perniagaan untuk berpengetahuan, fleksibel dan bersedia untuk menyesuaikan diri dengan paradigma dan tuntutan baru dan untuk mencapai ini di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. Program Pengurusan Perniagaan Manhattanville akan memberi anda pengetahuan asas mengenai kaedah, konsep, dan prinsip untuk bersedia menghadapi cabaran perniagaan esok.

Program Sarjana Akademi Amerika

Pontifícia Universidade Católica do Paraná - PUCPR
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat Brazil Curitiba Amerika Syarikat Kent + 2 lagi

Akademi Amerika adalah program sarjana antarabangsa PUCPR yang bekerjasama dengan Kent State University (Ohio - USA). Inisiatif inovatif menyatukan terbaik pendidikan tinggi utara-Amerika ke universiti terbaik di Negeri Paraná, Brazil.

Sarjana Muda Kewangan

West Virginia University
Kampus 4 tahun Og 2019 Amerika Syarikat Morgantown

Jurusan kewangan mengambil kurikulum perniagaan teras 37 jam kredit yang dimodelkan dalam hubungan antara bidang fungsional perniagaan seperti yang berlaku di dunia nyata. Penekanan adalah untuk membangunkan kemahiran untuk kerja berpasukan, komunikasi, dan kepimpinan yang berkesan-kemahiran yang dihargai para majikan.

Sarjana muda dalam rekreasi, pengembaraan pendidikan & lapang pengurusan

Paul Smith's College
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Paul Smiths

Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Rekreasi, Pendidikan Adventure & Management Leisure - Belajar untuk bekerja dengan pelbagai kumpulan untuk mereka bentuk dan menyampaikan pengalaman rekreasi yang berkualiti tinggi yang ekologi dan ekonomi yang kukuh. pendidikan pengalaman, kepimpinan, kemahiran pengurusan dan pengembaraan peluang adalah penekanan program bachelor's darjah ini.

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Wilmington College
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Januari 2020 Amerika Syarikat Wilmington + 1 lagi

Utama Pentadbiran Perniagaan adalah sesuai untuk pelajar yang mempunyai tujuan kerjaya yang melibatkan pelbagai aspek pengurusan, pemasaran, atau kewangan. Sama ada pelajar mencari kerjaya selepas tamat pengajian dalam syarikat Fortune 500 atau permulaan keusahawanan, mereka akan dibentangkan dengan aplikasi teori dan praktikal konsep perniagaan.

Sarjana Muda Kewangan

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Madison Teaneck + 1 lagi

Sebagai majoriti Kewangan di FDU, anda akan mendapat pemahaman yang kukuh tentang analisis kewangan, pengurusan kewangan dan sistem kewangan. Anda mungkin memilih untuk meneruskan penumpuan dalam Penasihat Pengurusan Kekayaan.

Sarjana muda sains dalam penulisan kreatif untuk hiburan

Full Sail University
Kampus Online Sepenuh masa 20 - 29 bulan Januari 2020 Amerika Syarikat Winter Park + 1 lagi

Semuanya bermula dengan cerita yang hebat. Sama ada filem atau televisyen menunjukkan, permainan video atau komersial yang, keping paling berjaya media adalah mereka yang memberitahu cerita menarik dan menarik, cerita-cerita yang menarik perhatian anda, mencetuskan imaginasi anda, dan mencetuskan emosi anda.

Sarjana Muda Ekonomi

University of Tampa - Sykes College of Business
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Og 2020 Amerika Syarikat Tampa

Jurusan ekonomi di Universiti Tampa boleh mengejar sama ada ijazah BS atau ijazah BA dari College of Business. Semua jurusan dikehendaki membangunkan kemahiran makro dan mikroekonomi melalui tahap perantaraan. Ekonometrik (statistik ekonomi) dan kalkulus perniagaan disatukan ke dalam kurikulum. Jabatan ini menawarkan pilihan yang terdapat di kedua-dua topik mikro dan makroekonomi.

Sarjana Muda Kejuruteraan

George Mason University - Undergraduate Programs
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Fairfax Washington + 1 lagi

Kami berada berhampiran dengan beberapa penyelidikan saintifik dan kejuruteraan yang paling maju di negara ini, yang bermakna anda akan mempunyai peluang yang luar biasa untuk mendapatkan pengalaman secara langsung melalui kajian di luar negara, latihan, dan projek penyelidikan. Sebagai universiti penyelidikan awam terbesar di Virginia, Mason akan memberi anda sumber dan sokongan yang diperlukan untuk mendorong anda menjadi kerjaya yang bermanfaat. Ia juga akan menjadi menyeronokkan empat tahun.

Sarjana Muda dengan Major dalam Matematik

Erskine College
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Januari 2020 Amerika Syarikat Due West

Adakah ia menarik untuk membayangkan menulis program komputer, mencipta penyelesaian kepada masalah dunia sebenar menggunakan matematik, atau membantu anak belajar mencintai matematik juga? Jika anda menikmati ketepatan dan keindahan matematik, anda mungkin mahu menjadi salah satu daripada orang yang mencari penyelesaian.

Sarjana Muda dalam Biologi

University of Tampa College of Natural and Health Sciences
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Og 2020 Amerika Syarikat Tampa

Program luas tetapi intensif ini boleh disesuaikan agar sesuai dengan hampir semua laluan kerjaya, termasuk persediaan untuk pekerjaan sektor kerajaan atau swasta di lapangan atau di makmal, serta persiapan untuk pengajian siswazah dan penerimaan program sarjana dalam bidang yang berkaitan dengan kesihatan.