BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda di Amerika Whitewater di Amerika Syarikat 2021

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah pos-menengah diberikan selepas selesai 120 kredit. Ia biasanya mengambil masa lapan semester untuk melengkapkan ijazah Sarjana Muda. Walaupun menamatkan kursus sarjana muda, calon perlu mengikuti kursus yang umum dan memilih subjek utama tertentu. Ijazah Sarjana Muda juga boleh dipanggil sarjana muda di negara-negara tertentu.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Whitewater adalah sebuah bandar di Jefferson dan Walworth daerah-daerah di negeri AS Wisconsin. The Whitewater Unified School District (WWUSD) mengandungi lima buah sekolah.

Sarjana Muda di Amerika Whitewater di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan - Perakaunan

University of Wisconsin Whitewater College of Education and Professional Studies
Ijazah Sarjana Muda
Sep 2021
English
Kampus

Profesional dengan ijazah perakaunan dapat bekerja di hampir semua industri yang dapat dibayangkan. Bukan hanya bidang perakaunan yang mengalami pertumbuhan yang signifikan, t ...

Baca lebih lanjut