BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda di Amerika Burlington di Amerika Syarikat 2021

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Burlington mengandungi satu pertiga daripada jumlah penduduk Vermont ini. Ia adalah kawasan metro dengan ekonominya terutamanya bergantung kepada pendidikan dan kesihatan perkhidmatan menjadikannya lokasi yang ideal untuk graduan ijazah yang bercita-cita.

Sarjana Muda di Amerika Burlington di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Program seni liberal

Saint Michael's College
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Di St Mike, kita mahu graduan kami untuk mengambil dunia sebagai intelektual bertimbang rasa yang tidak takut untuk mengambil risiko dan berfikir secara berbeza. Kurikulum Pen ...

Baca lebih lanjut