BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda di Amerika Northampton di Amerika Syarikat 2021

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Northampton adalah sebuah bandar sejarah dan dinamakan oleh Raja John (1629-1703). Dalam Northampton Pandang Park, Taman Botani, Akademi muzik, Forbes perpustakaan dan Connecticut Sungai adalah perkara utama yang menarik. Bandar ini yang dikendalikan melalui awam, komuniti dan institusi pendidikan tinggi swasta.

Sarjana Muda di Amerika Northampton di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Kursus Latihan Guru Dalam Talian (TESOL)

International Language Institute of Massachusetts
Ijazah Sarjana Muda
Sep 2021
English
Online

Peserta mula mengajar minggu pertama kelas dengan pelajar ESL dari seluruh dunia dan belajar teknik untuk digunakan di bilik darjah fizikal dan maya. Kursus World Learning SIT ...

Baca lebih lanjut