BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda di Amerika Charleston di Amerika Syarikat 2021

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Sarjana Muda di Amerika Charleston di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana muda dalam keadilan jenayah

Glenville State College
Ijazah Sarjana Muda
Sep 2021
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Jabatan Jaksa Jenayah menawarkan kursus-kursus dalam Crime Scene Pengurusan, Amalan dan Prosedur Polis, Teknologi untuk Siasatan, Juvana Sistem Keadilan, dan banyak lagi.

Baca lebih lanjut

BS dalam Pentadbiran Perniagaan, dengan jurusan Analisis Sukan

University of Charleston School of Business and Leadership
BSc
Sep 2021
English
Kampus

Penganalisis sukan mengumpulkan, mengatur dan mentafsirkan data dari prestasi atletik dalam permainan dan latihan. Program ini menggabungkan banyak kursus yang beragam ke dala ...

Baca lebih lanjut

Sarjana muda dalam pengurusan sumber semula jadi

Glenville State College
Ijazah Sarjana Muda
Sep 2021
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Ijazah sarjana muda dalam bidang Pengurusan Sumber Asli menyediakan pelajar dengan pengetahuan, kemahiran analitikal dan praktikal, dan kecekapan membuat keputusan untuk melin ...

Baca lebih lanjut