BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda di Amerika Bourbonnais di Amerika Syarikat 2021

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah pos-menengah diberikan selepas selesai 120 kredit. Ia biasanya mengambil masa lapan semester untuk melengkapkan ijazah Sarjana Muda. Walaupun menamatkan kursus sarjana muda, calon perlu mengikuti kursus yang umum dan memilih subjek utama tertentu. Ijazah Sarjana Muda juga boleh dipanggil sarjana muda di negara-negara tertentu.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Sarjana Muda di Amerika Bourbonnais di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Perakaunan

Olivet Nazarene University
BSc
Sep 2021
English

Ijazah Sarjana Muda Sains (BS) dalam perakaunan adalah program yang dirancang untuk pelajar yang melanjutkan kerjaya dalam perakaunan awam, korporat atau kerajaan.

Baca lebih lanjut

REKA BENTUK DALAMAN

Olivet Nazarene University
BSc
Sep 2021
English

Ijazah Sarjana Muda Sains (BS) atau minor dalam reka bentuk dalaman adalah untuk pelajar yang mempunyai minat untuk mencipta, menggayakan, dan merancang ruang.

Baca lebih lanjut

Panggung Muzik

Olivet Nazarene University
Ijazah Sarjana Muda
Sep 2021
English

Kanak-kanak kecil di teater Muzikal adalah untuk pelajar yang ingin mengikuti dua seni yang hebat: muzik dan teater. Sama ada menggunakan mikrofon, menggelitik kunci hitam dan ...

Baca lebih lanjut