BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda di Amerika Boca Raton di Amerika Syarikat 2021

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Boca Raton di Palm Beach Florida merupakan sebuah bandar yang pelajar yang bercita-cita akan suka dan telah diberi gelaran "berkembang bandar kolej". Terdapat lima universiti utama yang seseorang boleh memilih daripada.

Sarjana Muda di Amerika Boca Raton di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana Sains dalam Reka Bentuk Permainan Mudah Alih - Online

Digital Media Arts College
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
English
Online

DMAC adalah salah satu daripada beberapa tempat di negara di mana anda boleh memperolehi Sarjana Muda Sains (BS) dalam Reka Bentuk Permainan Mudah Alih. Sama seperti yang meng ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Seni dalam Animasi Komputer Konsentrasi Permainan Permainan

Digital Media Arts College
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Kampus

Jurusan Animasi Komputer di DMAC dengan Konsentrasi dalam Permainan Seni mengambil semangat mereka satu langkah lebih jauh dengan belajar bagaimana untuk membuat permainan yan ...

Baca lebih lanjut