BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda di Amerika Ames di Amerika Syarikat 2021

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah pos-menengah diberikan selepas selesai 120 kredit. Ia biasanya mengambil masa lapan semester untuk melengkapkan ijazah Sarjana Muda. Walaupun menamatkan kursus sarjana muda, calon perlu mengikuti kursus yang umum dan memilih subjek utama tertentu. Ijazah Sarjana Muda juga boleh dipanggil sarjana muda di negara-negara tertentu.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Ames, TX mempunyai Universiti Phoenix dan Universiti DeVry menawarkan jumlah tertinggi pelajar. Universiti baik yang lain termasuk Universiti Texas Selatan dan Universiti Lamar.

Sarjana Muda di Amerika Ames di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Jualan Kecil Kejuruteraan

Iowa State University - College of Engineering
Ijazah Sarjana Muda
English

Dengan kira-kira 15% jawatan pekerjaan kejuruteraan yang melibatkan penjualan produk, pemasaran atau sokongan bidang pelanggan, penjualan kejuruteraan kecil dapat menjadi lang ...

Baca lebih lanjut