Filter
Ijazah Sarjana Muda
Portugal Evora Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda dalam Agronomi in Évora Portugal

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

Program agronomi biasanya menyediakan pelajar dengan beban kursus berasaskan sains. Program menumpukan kepada kajian tumbuhan dan tanah, bersama-sama dengan dasar-dasar, isu-isu dan kebimbangan bagi industri pertanian. tindakan yang mungkin termasuk pemuliharaan tanah, genetik tanaman dan isu-isu pertanian global.

Portugal adalah salah satu daripada negara-negara Eropah yang paling hangat. Program universiti yang sangat berpatutan. Malah Portugal mempunyai salah satu kos hidup yang terendah untuk pelajar. Nikmati pantai besar di Algarve atau sayap lama sejarah di ibu kota Lisbon.

. "Evora adalah sebuah bandar di Portugal yang masih kaya dengan peringkat umur abad pertengahan terutamanya dalam pembinaan yang Oleh itu, bandar ini mempunyai banyak tempat-tempat bersejarah untuk pelancong untuk melihat Ia mempunyai sebuah universiti tunggal -. Universiti Evora. "

Terbaik Sarjana Muda dalam Agronomi in Évora di Portugal

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Agronomi, Evora

Ijazah
Lokasi
Portugal
Evora
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Universidade de Évora

Kursus ini bertujuan untuk menyediakan latihan yang kukuh dan moden, memberikan kemahiran khusus dalam pelbagai bidang aktiviti pertanian, dengan mengambil kira penggunaa ... [+]

PERINGATAN

Kursus ini bertujuan untuk menyediakan latihan yang kukuh dan moden, memberikan kemahiran khusus dalam pelbagai bidang aktiviti pertanian, dengan mengambil kira penggunaan sumber dan keperluan pasaran yang mampan. Ia mempunyai keadaan logistik dan sumber yang sangat baik, seperti Estate Experimental Estate dan makmal penyelidikan, yang membolehkan para pelajar menjalankan aktiviti dan kursus ekstrakurikuler, seperti pengendali mesin pertanian.

Untuk menawarkan pelajar pengalaman hubungan dengan dunia kerja, pelajar boleh mengambil Pelajar Internship, Pilihan. Latihan mestilah berlaku semasa cuti sekolah dan entiti di mana pelajar mengambil latihan ini harus dipilih dengan sokongan jawatankuasa kursus dan guru di tempat kerja organisasi.... [-]

Portugal Evora
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu