Filter
Ijazah Sarjana Muda
Portugal Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Agronomi di Portugal

Ijazah Sarjana Muda 's adalah ijazah yang dianugerahkan oleh universiti dan kolej. Dalam usaha untuk mendapatkan ijazah sarjana muda 's, anda mesti melengkapkan kursus-kursus yang perlu boleh bertahan 3-7 tahun bergantung kepada institusi anda pendaftaran.

Pelajar yang ingin belajar sains di sebalik pertanian dan pertanian mungkin mahu untuk melengkapkan program dalam bidang agronomi. Program jenis ini memberi tumpuan kepada mengkaji aspek saintifik tumbuh-tumbuhan dan tanah. Kursus mungkin termasuk genetik tanaman, pengurusan sumber asli dan kimia organik.

Portugal adalah salah satu daripada negara-negara Eropah yang paling hangat. Program universiti yang sangat berpatutan. Malah Portugal mempunyai salah satu kos hidup yang terendah untuk pelajar. Nikmati pantai besar di Algarve atau sayap lama sejarah di ibu kota Lisbon.

Sarjana Muda dalam Agronomi di Portugal

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Agronomi, Portugal

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Universidade de Évora

Kursus ini bertujuan untuk menyediakan latihan yang kukuh dan moden, memberikan kemahiran khusus dalam pelbagai bidang aktiviti pertanian, dengan mengambil kira penggunaa ... [+]

PERINGATAN

Kursus ini bertujuan untuk menyediakan latihan yang kukuh dan moden, memberikan kemahiran khusus dalam pelbagai bidang aktiviti pertanian, dengan mengambil kira penggunaan sumber dan keperluan pasaran yang mampan. Ia mempunyai keadaan logistik dan sumber yang sangat baik, seperti Estate Experimental Estate dan makmal penyelidikan, yang membolehkan para pelajar menjalankan aktiviti dan kursus ekstrakurikuler, seperti pengendali mesin pertanian.

Untuk menawarkan pelajar pengalaman hubungan dengan dunia kerja, pelajar boleh mengambil Pelajar Internship, Pilihan. Latihan mestilah berlaku semasa cuti sekolah dan entiti di mana pelajar mengambil latihan ini harus dipilih dengan sokongan jawatankuasa kursus dan guru di tempat kerja organisasi.... [-]

Portugal Evora
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu