Program Ijazah Sarjana Muda

A Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda yang diberikan oleh universiti-universiti di seluruh dunia untuk tamat pengajian sarjana muda dalam satu atau lebih disiplin. Program ijazah Sarjana Muda mengambil masa antara 3 hingga 5 tahun untuk disiapkan dan seterusnya menyediakan graduan untuk kerjaya dalam bidang yang dipilihnya. Mendapatkan Ijazah Sarjana Muda menawarkan beberapa faedah profesional, peribadi dan akademik. Ijazah Sarjana Muda boleh didapati dalam pelbagai bidang pengajian termasuk Arts, Perniagaan, Kejuruteraan dan Teknologi, Undang-undang, Kemanusiaan, Sains Sosial, Biologi dan Sains Hayat, dan Sains Semula Jadi. Dalam setiap bidang-bidang pengajian, banyak pengkhususan praktikal boleh didapati dalam disiplin tertentu. Pelbagai program Sarjana Muda yang berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat Ijazah Sarjana Muda yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Program-program Ijazah Sarjana Muda yang baru ditambah

IUMW - International University of Malaya-Wales

Sarjana Muda Pengurusan Harta Dan Lelongan

Jun 11, 2018
Di IUMW , perniagaan utama kami memberikan anda pendidikan berkualiti dan global yang relevan di Harta Tanah. Sarjana Muda Pengurusan Harta Dan Lelongan (Hons) (Ijazah Dalam Pengurusan Harta Dan Lelong Harta Tanah) menyediakan anda dengan pemahaman mendalam tentang perspektif hartanah.

University of Central Missouri

Sarjana Muda Dalam Data Big Analytics

Jun 7, 2018
Ijazah BSBA dalam program Big Data dan Perniagaan Analytics direka untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya yang berjaya dalam bidang yang semakin berkembang ini. Pelajar akan belajar bagaimana untuk menggunakan dan menganalisis data untuk membuat keputusan strategik dalam perniagaan.

German University of Technology in Oman

BSc Dalam Geosciences Gunaan

Jun 7, 2018
Sarjana Sains dalam Geosciences Applied (AGEO) di GUtech disesuaikan dengan keperluan Oman dan rantau yang lebih luas, membina kepakaran RWTH Aachen University di Jerman. Program Sarjana Muda memberi tumpuan kepada tiga bidang penting untuk masa kini dan masa depan di rantau ini: sumber tenaga, air, dan sumber mineral. Di samping menyediakan pendidikan… [+] yang ketat dengan piawaian yang tinggi, GUtech memberikan penekanan yang kuat terhadap kebolehpasaran masa depan graduannya. Atas sebab ini, banyak kursus dalam program ini dibentangkan dalam kerjasama dengan rakan industri tempatan dan antarabangsa. Kemahiran lembut, seperti komunikasi, kerja berpasukan dan kemahiran persembahan, disepadukan dalam kurikulum. Dari hari pertama mereka di pelajar GUtech digalakkan untuk berfikir secara kritis dan bertindak secara bertanggungjawab dan profesor kami membantu mereka dalam membangunkan kompetensi ini dengan sewajarnya. [-]

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda?