Program Ijazah Sarjana Muda

A Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda yang diberikan oleh universiti-universiti di seluruh dunia untuk tamat pengajian sarjana muda dalam satu atau lebih disiplin. Program ijazah Sarjana Muda mengambil masa antara 3 hingga 5 tahun untuk disiapkan dan seterusnya menyediakan graduan untuk kerjaya dalam bidang yang dipilihnya. Mendapatkan Ijazah Sarjana Muda menawarkan beberapa faedah profesional, peribadi dan akademik. Ijazah Sarjana Muda boleh didapati dalam pelbagai bidang pengajian termasuk Arts, Perniagaan, Kejuruteraan dan Teknologi, Undang-undang, Kemanusiaan, Sains Sosial, Biologi dan Sains Hayat, dan Sains Semula Jadi. Dalam setiap bidang-bidang pengajian, banyak pengkhususan praktikal boleh didapati dalam disiplin tertentu. Pelbagai program Sarjana Muda yang berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat Ijazah Sarjana Muda yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Program-program Ijazah Sarjana Muda yang baru ditambah

Vrije Universiteit Amsterdam

Undang-undang Sarjana Muda dalam Masyarakat

Oktober 16, 2018
Undang-undang dalam Persatuan Sarjana Muda di Vrije Universiteit Amsterdam adalah unik - anda tidak akan menemui undang-undang yang diajar dengan cara ini di mana-mana sahaja. Daripada pendekatan tradisional kepada orang awam, undang-undang persendirian dan jenayah, program ini bermula dengan masalah masyarakat yang sebenar dan melihat bagaimana perspektif… [+] undang-undang yang berlainan dapat diterapkan. [-]

City University of London

BEng dalam Kejuruteraan Awam

Oktober 16, 2018
Mempelajari Kejuruteraan Awalan BEng di City , University of London melengkapkan pelajar dengan kemahiran dalam reka bentuk, pembinaan, pengurusan dan kemampanan yang diperlukan untuk masa depan yang berjaya dalam industri pembinaan.

George Mason University - Undergraduate Programs

Ijazah Sarjana Muda - Utama dalam keselamatan Siber

Oktober 16, 2018
BS dalam bidang kejuruteraan keselamatan siber memberi tumpuan untuk melindungi sistem yang sedia ada dan membina yang baru yang berdaya tahan.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda?