Program Ijazah Sarjana Muda

A Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda yang diberikan oleh universiti-universiti di seluruh dunia untuk tamat pengajian sarjana muda dalam satu atau lebih disiplin. Program ijazah Sarjana Muda mengambil masa antara 3 hingga 5 tahun untuk disiapkan dan seterusnya menyediakan graduan untuk kerjaya dalam bidang yang dipilihnya. Mendapatkan Ijazah Sarjana Muda menawarkan beberapa faedah profesional, peribadi dan akademik. Ijazah Sarjana Muda boleh didapati dalam pelbagai bidang pengajian termasuk Arts, Perniagaan, Kejuruteraan dan Teknologi, Undang-undang, Kemanusiaan, Sains Sosial, Biologi dan Sains Hayat, dan Sains Semula Jadi. Dalam setiap bidang-bidang pengajian, banyak pengkhususan praktikal boleh didapati dalam disiplin tertentu. Pelbagai program Sarjana Muda yang berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat Ijazah Sarjana Muda yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Program-program Ijazah Sarjana Muda yang baru ditambah

IAAD Istituto D'Arte Applicata e Design

Sarjana Muda Dalam Reka Bentuk Pengangkutan

Mac 16, 2018
Jabatan IAAD "Seni Bina Badan" pertama di Itali dibuka di Turin pada tahun 1978. Sejak tahun 2008 Jabatan "Rancangan pengangkutan" berhak mengenang Andrea Pininfarina. Sejak 2016, Giorgetto Giugiaro adalah Presiden dan Maestro.

Koc University - Istanbul Turkey

Sarjana Muda Kejuruteraan Industri

Mac 16, 2018
Program Kejuruteraan Industri di Koç University menawarkan kursus kejuruteraan asas seperti ekonomi kejuruteraan, proses stokastik, pengoptimalan, sistem maklumat, pemodelan dan simulasi, perancangan, perancangan, dan pengendalian sistem. Di samping itu, pelajar boleh memilih pelbagai kursus dalam beberapa topik untuk menyesuaikan matlamat kerjaya … [+]mereka, seperti pengurusan rantaian bekalan, e-dagang, kejuruteraan kewangan, dan perancangan kemudahan. [-]

Masaryk University Faculty of Arts

Sarjana Muda Dalam Arkeologi Pra-Sejarah Di Timur Dekat

Mac 14, 2018
Pusat Arkeologi Near-Eastern yang berpusat di Brno adalah sebuah institusi muda, terutamanya apabila dibandingkan dengan tumpuan kajiannya - Prasejarah Dekat Timur.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda?