Program Ijazah Sarjana Muda

A Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda yang diberikan oleh universiti-universiti di seluruh dunia untuk tamat pengajian sarjana muda dalam satu atau lebih disiplin. Program ijazah Sarjana Muda mengambil masa antara 3 hingga 5 tahun untuk disiapkan dan seterusnya menyediakan graduan untuk kerjaya dalam bidang yang dipilihnya. Mendapatkan Ijazah Sarjana Muda menawarkan beberapa faedah profesional, peribadi dan akademik. Ijazah Sarjana Muda boleh didapati dalam pelbagai bidang pengajian termasuk Arts, Perniagaan, Kejuruteraan dan Teknologi, Undang-undang, Kemanusiaan, Sains Sosial, Biologi dan Sains Hayat, dan Sains Semula Jadi. Dalam setiap bidang-bidang pengajian, banyak pengkhususan praktikal boleh didapati dalam disiplin tertentu. Pelbagai program Sarjana Muda yang berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat Ijazah Sarjana Muda yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Program-program Ijazah Sarjana Muda yang baru ditambah

University of Central Missouri

Sarjana Muda Perakaunan (BSBA)

Disember 12, 2018
Sekolah Perakaunan di dalam Harmon College of Business and Professional Studies di University of Central Missouri adalah komited untuk memberi anda pendidikan perakaunan yang berfokus kepada pelajar yang membawa kepada kejayaan profesional anda.

University of North Alabama College of Arts and Sciences

Ijazah Sarjana Muda Kerja Sosial

Disember 12, 2018
Graduan BSW layak untuk permohonan segera untuk menjadi pekerja sosial profesional berlesen. Ijazah BSW melengkapkan pelajar untuk memulakan amalan kerja sosial profesional di agensi perkhidmatan awam dan swasta di peringkat tempatan, negeri dan persekutuan yang menyediakan pelbagai perkhidmatan kepada penduduk yang pelbagai.

Western Carolina University

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dan Undang-Undang

Disember 10, 2018
Program Pentadbiran dan Undang-undang Perniagaan Barat menawarkan pelajar pendidikan berkualiti dalam bidang pentadbiran perniagaan dan undang-undang, dasar perniagaan, dan strategi melalui pengajaran, penyelidikan, dan perkhidmatan sinergi. Pelajar menerima latar belakang menyeluruh dalam hubungan perniagaan dan undang-undang, teori undang-undang,… [+] penyelidikan undang-undang, dan penerapan undang-undang dalam urus niaga dan pengurusan perniagaan seharian. [-]

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda?