Ijazah Sarjana Muda dalam Reka Bentuk Grafik

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah Sarjana Muda dalam Reka Bentuk Grafik

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

PROGRAM INI ADALAH TAJUK DI KELUARGA

Ijazah Sarjana Muda Sarjana dalam Reka Bentuk Grafik melatih para pelajar untuk menjadi profesional kreatif dengan pengetahuan teknikal dan inovatif untuk membangunkan projek yang berjaya untuk pasaran semasa. Selama dua tahun terakhir program ini, pelajar akan dilatih dalam profesion masa depan, yang mengkhususkan diri dalam bidang pilihan mereka, dengan metodologi yang khusus untuk profesion itu. Apabila berjaya menamatkan program, pelajar akan menerima ijazah rasmi.

Grafik: Pelajar memperoleh asas teknikal dan humanistik yang kukuh, membolehkan mereka memperoleh pemahaman yang mendalam mengenai reka bentuk grafik dan projek utama analisis visual dan identiti, reka bentuk tipografi, pembungkusan dan papan tanda, dan pengeluaran editorial, untuk media cetak dan digital.

Komunikasi visual merupakan salah satu tonggak budaya kita dan pengetahuannya merupakan salah satu alat penting untuk memahami realiti semasa dan merancang masa depan.

Ijazah Sarjana Muda Sarjana dalam Reka Bentuk Grafik bersamaan dengan gelaran Ijazah Universiti, sepanjang empat tahun, para profesional dapat memahami bentuk-bentuk komunikasi baru, untuk mencipta semula imej dalam masyarakat kita dan bekerja dengan cara yang cekap dan inovatif dengan nilai-nilai dan idea syarikat dan institusi yang bekerjasama.

Dua tahun pertama Ijazah Sarjana Muda Rasmi dalam pelajar Reka Bentuk Grafik diperkenalkan kepada asas teoretikal dan praktikal dan komunikasi visual. Semasa tahun ketiga dan keempat, pelajar memilih untuk mengkhususkan diri dalam bidang berikut:

  • Ijazah Sarjana Muda dalam Reka Bentuk Grafik, Komunikasi, bersamaan dengan Ijazah Universiti: Pelajar memperoleh asas teknikal dan humanistik yang kukuh yang membolehkan mereka memahami secara mendalam disiplin reka bentuk grafik dan memimpin projek analisis dan identiti visual, reka bentuk tipografi, pembungkusan , papan tanda dan pengeluaran editorial untuk media cetak dan digital.

  • Ijazah Sarjana Muda dalam Reka Bentuk Grafik, Interaksi, bersamaan dengan Ijazah Universiti: Pelajar memperoleh asas teori dan kemanusiaan pepejal yang membolehkan mereka memahami secara mendalam reka bentuk grafik dan ciri-ciri tersendiri medium digital dan interaktif, pembinaan antara muka, aplikasi untuk platform baru dan persekitaran yang mendalam dan reka bentuk daripada aplikasi kecil untuk pemasangan interaktif yang besar.

Ingat bahawa untuk belajar Ijazah Sarjana Muda Sarjana dalam Reka Bentuk, tidak perlu lulus Ujian Masuk Universiti (PAU), tetapi hanya ujian masuk kami.

Program ini telah diiktiraf oleh Kerajaan Autonomi Madrid dan Kerajaan Negara Sepanyol sebagai Ijazah rasmi dalam Reka Bentuk Grafik.

BAHASA KURSUS: Bahasa Sepanyol

This school offers programs in:
  • Spanish (Spain)


Tarikh Akhir Kemaskini October 1, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
12,800 EUR
Locations
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat