PROGRAM INI ADALAH TAJUK DI KELUARGA

Ijazah Sarjana Muda Sarjana dalam Desain Interior melatih para pelajar dengan asas yang mantap dalam asas-asas merancang ruang dan menentukan ciri-ciri perseptif, fizikal dan fungsi persekitaran.

Program ini berdasarkan proses projek, di mana kreativiti memenuhi teknik untuk menyelesaikan situasi yang berbeza dengan berkesan, dengan mengingati hubungan pengguna dengan ruang pada tahap emosi dan fizikal, serta unsur-unsur sosial yang memperlihatkan persekitaran, menggunakan kebolehaksesan dan kelestarian sebagai alat reka bentuk.

Reka Bentuk Dalaman: konsep dan reka bentuk ruang dalaman dan luaran, mengamalkan nilai-nilai seperti fungsi, keselesaan, estetika, kebolehaksesan dan kemampanan.

Profil Profesional: Reka bentuk dalaman membangunkan projek pembinaan baru dan kerja-kerja pengubahsuaian untuk rumah, kedai, pejabat dan ruang pameran, secara langsung mempengaruhi kesejahteraan rakyat dan memperbaiki persekitaran mereka.

Ijazah Sarjana Muda dalam Reka Bentuk Dalaman menawarkan pelajar asas yang kukuh dalam reka bentuk dalaman dan mendefinisikan ciri-ciri persepsi, fizikal dan fungsi alam sekitar yang paling dekat dengan manusia: ruang dalaman dan luaran.

Ahli akademik tahun pertama Ijazah dalam Rekabentuk Dalaman memberi tumpuan kepada perolehan pengetahuan reka bentuk asas (warna, lukisan), budaya (sejarah seni dan reka bentuk) dan metodologi projek, yang semuanya penting dalam mewujudkan asas-asas sesuatu profesional yang kompeten yang mampu bekerja dalam mana-mana bidang reka bentuk yang berbeza.

Akademik tahun kedua mengkaji lebih lanjut tentang pengetahuan yang penting bagi pereka produk, seperti alat perwakilan, bahan pengeluaran dan teknologi sistem, antara lain, yang penting untuk memulakan pelajar ke dalam reka bentuk ruang.

Para ahli akademik tahun ketiga dan keempat memberi tumpuan kepada pengkhususan pelajar sebagai profesional yang bertanggungjawab untuk menganalisis dan menjadi sebahagian daripada ruang persendirian dan awam (perniagaan, pejabat, acara kebudayaan, ruang santai, hotel, dll.), Memperoleh prestasi terbaik dengan memberi tumpuan kepada estetika dan unsur-unsur fungsional dan sosial yang pelbagai, berusaha ke arah kelestarian dan akses ruang. Tahun keempat memuncak dalam projek ijazah akhir, yang merupakan refleksi dari latihan pelajar, dan surat permohonan kerja profesional.

Program ini telah diiktiraf oleh Kerajaan Autonomi Madrid dan Kerajaan Negara Sepanyol sebagai Ijazah rasmi dalam Rekabentuk Interior.

BAHASA KURSUS: Bahasa Sepanyol

Program diajar dalam:
Spanish (Spain)

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh IED – Istituto Europeo di Design Madrid »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
13,000 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date