Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Perindustrian

Umum

3 lokasi tersedia

Penerangan Program

Sarjana Muda Kejuruteraan

240 ECTS cr
Pengambilan 20
Kajian dalam talian dan jarak jauh
Kajian mengambil: 3-4 tahun

Tarikh Penting

Tempoh permohonan: 13 Mac - 3 April 2019
Peperiksaan masuk: Peperiksaan masuk dalam talian
Kajian bermula: Autumn 2019

Peperiksaan masuk dalam talian 2019

Peperiksaan masuk hanya terdiri daripada peperiksaan bertulis dalam talian.

Untuk lulus peperiksaan dalam talian dan boleh didapati untuk pemilihan pelajar, pemohon dikehendaki untuk mendapatkan sekurang-kurangnya 30 mata dari maksimum 100 mata. Pelajar dipilih dari pemohon yang lulus peperiksaan, mengikut urutan mata yang diterima.

Pemeriksaan dalam talian mengukur kemahiran pemohon pemohon, kemahiran logik, kemahiran matematik dan pemahaman bahasa Inggeris yang ditulis. Setiap pemohon mempunyai masa 2 jam untuk menyelesaikan peperiksaan selepas memulakannya.

Pengurusan industri

Kajian dalam Kejuruteraan Pengurusan Industri merangkumi perancangan, perancangan dan pengoptimuman produk dan proses pembuatan dengan pembangunan produk, pembelian, pengurusan sumber manusia dan pengurusan perniagaan.

Pelajar SAMK akan diambil bekerja

Sarjana Muda Kejuruteraan mempunyai pelbagai laluan kerjaya. Pelajar yang menamatkan pengajian mendapatkan pekerjaan dalam pelbagai industri yang berlainan daripada industri logam atau kelautan kepada industri perkhidmatan yang berbeza.

Tonton webinar mengenai Pengurusan Perindustrian

Anda Akan Mendapatkan Semasa Pengajian

Gabungan kemahiran kejuruteraan dan pemahaman pengurusan perniagaan. Anda juga akan mendapat pemahaman teoritis tentang kejuruteraan serta pendekatan analitik untuk bekerja.

Tesis Sarjana Muda

Dalam tesis, anda menunjukkan keupayaan anda untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran anda dalam tugas pakar praktikal yang berkaitan dengan kajian profesional.

Pengaturan Kajian

Kami menawarkan kajian kejuruteraan melalui pembelajaran jarak jauh yang memberi anda peluang untuk belajar secara fleksibel pada masa anda sendiri. Anda akan belajar dan berkomunikasi dalam jaringan pelajar dan guru global. Kajian-kajian itu juga termasuk hari-hari pengajaran hubungan yang akan berlaku dalam talian. Di samping itu, anda perlu hadir di Rauma selama lebih kurang seminggu setiap semester.

Kami mengharapkan anda mempunyai

  • pendidikan peringkat sekolah menengah
  • keupayaan untuk berkomunikasi, membaca dan menjana teks dalam bahasa Inggeris
  • akses Internet yang berfungsi dengan baik dan PC

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international stu ... Baca lebih lanjut

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international students studying in our campuses every year. Baca Ringkas
Pori , Pori , Rauma , Huittinen , Kankaanpää , Finland Online + 5 Lagi Kurang