Ijazah Sarjana Muda Teknologi Maklumat

Castelldefels School of Social Sciences

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah Sarjana Muda Teknologi Maklumat

Castelldefels School of Social Sciences

Fakulti Applied Computer Science mendidik pakar ICT, pereka sistem komputer dan pentadbir di peringkat sarjana muda. Pendekatan praktikal untuk pengajaran terpancar di dalam kursus-kursus yang berorientasikan amali. Teknologi maklumat di bawah naungan Program Akademi Perangkaian Cisco. Pelajar boleh memilih antara tiga bidang pengajian:

 • Technologies rangkaian;
 • pengaturcaraan;
 • Kejuruteraan perisian.

Program ini menawarkan Empat UITM, Poland Cisco Certificate Networking Academic (CCNA) Lesen Pemandu Komputer Kesatuan Eropah (ECDL) Ijazah Bersekutu dalam Grafik Komputer dari IUPU, Amerika Syarikat Atau Ijazah Bersekutu dalam Multimedia dari IUPU, Amerika Syarikat

Mengapa belajar Sarjana Muda Teknologi Maklumat dalam CSSS?

CSSS terletak di ibu kota kosmopolitan di rantau Catalonia Sepanyol dan salah satu bandaraya yang paling kaya di kultur di Barcelona. Ia mempesonakan bandar tepi pantai dengan suasana dinamik dan mesra terbatas. Kami adalah kolej yang inovatif dan berpandangan ke hadapan, memberi tumpuan kepada pembangunan dan menambah nilai kepada kerjaya pelajar di peringkat global. Kolej ini mempunyai pensyarah yang memimpin pemikir dan profesional yang berjaya dalam bidang mereka, menawarkan pelbagai ijazah dalam kedua-dua peringkat sarjana dan pasca siswazah dan menyediakan penyeliaan untuk pelajar yang menjalankan penyelidikan doktoral. Kami menawarkan pelajar dengan akademik yang cemerlang, perpustakaan, penginapan, kerjaya, perkhidmatan sokongan dan kemudahan sosial. misi intipati kami adalah untuk menyediakan standard tertinggi pendidikan.

Objektif

Ini tahap peringkat BIT akhir untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya yang profesional dalam bidang ini. Tujuan program ijazah ini adalah untuk:

 • membolehkan graduan memperoleh maklumat lebih luas komunikasi pengetahuan teknologi dan kemahiran untuk menjalankan amalan sebagai profesional dalam penggunaan moden (ICT) Teknologi Maklumat dan Komunikasi (di Internet khususnya, rangkaian dan teknologi diedarkan);
 • membolehkan peserta untuk menjangka, untuk menyesuaikan diri, dan memulakan perubahan dalam pembangunan masa depan, dan menghargai relevan dalam domain perniagaan dan komersial, dan aplikasi perkhidmatan maklumat dan persekitaran.

Tambahan satu tahun boleh melanjutkan di universiti UK untuk mempunyai Kepujian BA sebagai Universiti Teknologi Maklumat dan Pengurusan (UTIM) akan membantu dan membimbing anda melalui.

Kaedah Pengajaran

Bengkel termasuk perbincangan kelas interaktif dan aktiviti dalam kelas. Penekanan dalam kelas akan menjadi isu praktikal ofIT. Pelajar akan diarahkan untuk bekerja secara bebas untuk membolehkan mereka mencapai kecekapan dan keyakinan merentasi pelbagai kemahiran pengguna IT asas termasuk: menggunakan komputer, Internet dan e-mel, pemprosesan perkataan, aplikasi persembahan, spread spreadsheet dan pangkalan data.

Syarat Kemasukan

CSSS mengalu-alukan pemohon yang layak tanpa diskriminasi terhadap jantina, umur, budaya, latar belakang etnik, agama dan kaum mereka.

Kemasukan di CSSS menetapkan kriteria minimum yang telah direka untuk mengenal pasti pemohon yang mempunyai potensi akademik yang baik dan yang menunjukkan kreativiti, pemikiran kritis, nilai-nilai sosial dan moral, bukti penguasaan bahasa Inggeris dan motivasi yang kuat.

EU / Non-EU atau Antarabangsa

 • sekolah menengah yang lebih tinggi atau menyelesaikan tahap A
 • Kemahiran dalam bahasa Inggeris

Matang Pemohon

Jika anda mempunyai kelayakan yang berkaitan atau pengalaman kerja, kredit akademik boleh dianugerahkan terhadap program CSSS pengajian anda. Untuk maklumat lanjut, sila hantar e-mel kepada penyelaras kursus kami di admissions@csss.es

Keperluan Bahasa Inggeris

 • Anda mesti mempunyai kecekapan dalam bahasa Inggeris untuk belajar bersama kami. Bukti paling biasa diterima daripada keupayaan bahasa Inggeris adalah IELTS 5.5 (dengan minimum 5.0 dalam semua komponen).
 • Jika anda tidak memenuhi keperluan minimum bahasa Inggeris kami, pelajar mesti mengambil ujian Bahasa Inggeris dalam CSSS

Untuk maklumat lanjut, sila layari penyelaras kursus anda admissions@csss.es *Kepada Memenuhi keperluan kami untuk kemasukan sentiasa mengikut budi bicara penyelaras program

Yuran dan Geran

Bayaran

EU

Yuran Permohonan (tidak boleh dikembalikan, dibayar dengan permohonan): 300 EURO Yuran Pengajian untuk Program: 10, 000 EURO

 • Tahun Pertama: - 4000 Euro
 • Tahun ke-2: - 3000 Euro
 • Tahun ke-3: - 3000 Euro

Bukan EU

Yuran Permohonan (tidak boleh dikembalikan, dibayar dengan permohonan): 300 EURO Yuran Pengajian untuk Program: 11,500 EURO

 • Tahun Pertama: - 5500 Euro
 • Tahun ke-2: - 3000 Euro
 • Tahun ke-3: - 3000 Euro

* Pelan ansuran pembayaran boleh didapati. Sila hubungi Jabatan Pentadbiran CSSS untuk maklumat lanjut.

Grants

Pelajar layak memohon geran jika mereka telah ditawarkan tempat untuk belajar pada kursus sepenuh masa di Castelldefels School of Social Science di Barcelona;

Grants berasaskan merit

Terbuka Untuk: Berasaskan terutamanya pada gred, biasiswa akademik memberi ganjaran pelajar dengan prestasi akademik yang kuat. Calon juga hendaklah menerangkan bagaimana merit akademik dan kejayaan profesional telah menyediakan mereka dengan potensi kepimpinan.

Geran berasaskan keperluan

biasiswa berdasarkan keperluan diberi berdasarkan pelajar atau latar belakang kewangan ibu bapa pelajar. Biasiswa ini berdasarkan keperluan direka untuk membantu dengan kajian apabila pelajar atau penjaga mereka tidak mampu membayar tuisyen dan yuran.

Wanita dalam Perniagaan

Ada telah mencapai kemajuan besar dalam merapatkan jurang antara hak samarata lelaki dan wanita - tetapi kita masih mempunyai cara untuk pergi. Wanita dalam Geran Perniagaan adalah bagi pemohon wanita yang mempunyai kerja atau latihan pengalaman atau telah mengetuai pasukan dalam persekitaran antarabangsa. Biasiswa ini, CSSS memohon pemimpin wanita yang mempunyai pengalaman dan memahami persekitaran kerja global hari ini.

Bertauliah Disability Grant

The Bertauliah Disability Grant adalah dana budi bicara bertujuan untuk membantu pelajar sokongan kurang upaya yang tidak layak untuk pembiayaan berkanun.

Pilih biasiswa anda dan kemudian e-mel borang permohonan berkaitan yang lengkap kepada pegawai kemasukan anda atau di admissions@csss.es dengan seluruh dokumen yang diperlukan untuk kemasukan. Sila juga termasuk:

 • Satu salinan CV terkini anda atau menyediakan kita dengan sejarah ringkas pekerjaan atau kerja-kerja penempatan / latihan anda yang terdahulu.

Sila melampirkan apa-apa dokumen sokongan berkaitan untuk mengukuhkan permohonan anda (rujukan contohnya pekerjaan, rujukan profesor ', transkrip). Semua rujukan dan apa-apa dokumen sokongan hendaklah dihantar sebagai sebahagian daripada permohonan penuh anda.

Perkhidmatan Kerjaya

Perkhidmatan kerjaya membantu pelajar meneroka arah kerjaya dan menyediakan sokongan melalui pelbagai perkhidmatan dan sumber-sumber yang termasuk

bantuan resume dan surat

CSSS bantuan untuk membimbing melalui cara membuat resume tajam dan surat perlindungan individu yang menyatakan minat anda dalam latihan atau kerja masa depan.

Temuduga olok-olok

Bagi kebanyakan pelajar, mereka merasakan temuduga sebagai soal siasat dan mempunyai kebimbangan bagaimanapun temu bual apa-apa daripada pertukaran bersama maklumat. CSSS menyediakan temuduga olok-olok sebagai peluang untuk belajar tentang kerja dan majikan dan yakin. CSSS telah menyokong pelajar dengan mengatur berikut

 • penyediaan
 • Sesi ini
 • Maklum balas

Pameran Kerjaya dan Rangkaian

CSSS menganjurkan seberapa banyak pameran kerjaya dan menggalakkan pelajar untuk menghadiri sesi adil kerana memberi ini akan mereka peluang untuk latihan, pekerjaan dan untuk membangunkan rangkaian yang baik. Pelajar boleh mendapat manfaat maklumat meminta, nasihat dan memudahkan pencarian kerja mereka.

amali Siswazah

CSSS Akademik Internship Perjanjian membolehkan pelajar melakukan latihan sebagai asas utama dalam kajian ini yang boleh menjadi sangat berfaedah.

This school offers programs in:
 • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Feb. 2019
Jun 2019
Duration
Tempoh
36 
Sepenuh masa
Price
Harga
10,000 EUR
Pelajar EU; € 11,500 Pelajar bukan EU
Locations
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh mula : Feb. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula : Jun 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Feb. 2019
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Jun 2019
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Sept. 2019
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat