Ijazah Sarjana Muda Teknologi Maklumat

Melbourne Polytechnic

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah Sarjana Muda Teknologi Maklumat

Melbourne Polytechnic

Sarjana Muda Melbourne Politeknik Teknologi Maklumat adalah tahap yang baru diiktiraf direka untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk profesional perniagaan berkelayakan dalam bidang keselamatan rangkaian, sistem maklumat perniagaan dan pembangunan perisian.

Kursus dengan rasa perniagaan tersendiri

Kerjaya dalam teknologi maklumat berorientasikan perniagaan menawarkan potensi untuk ganjaran kewangan yang besar dan pertumbuhan, tetapi juga menuntut pelbagai kemahiran dan pengetahuan khusus. Program ini telah direka untuk memberi pengetahuan teori dan kemahiran vokasional peringkat tinggi dalam teknologi maklumat dengan fokus perniagaan, memenuhi keperluan organisasi tempatan dan multinasional, serta komuniti perniagaan yang lebih luas.

Kursus ini adalah up-to-date, industri berkaitan dan konsisten dengan trend baru muncul dalam pendidikan teknologi maklumat.

Ijazah Sarjana Muda Teknologi Maklumat menyediakan:

integrasi program akademik yang ketat dalam teknologi maklumat dengan kawasan yang baru muncul keselamatan rangkaian, risikan perniagaan dan pembangunan aplikasi awan pendekatan pelbagai disiplin kepada kajian teknologi maklumat dan terkini amalan teknologi maklumat mengenai pengenalan standard keselamatan rangkaian, perniagaan baru-baru ini berubah-ubah risikan perniagaan dan e-perniagaan aplikasi dan sistem hasil graduan yang praktikal, penyelesaian berorientasikan, mempamerkan pelbagai kemahiran dalam persekitaran perniagaan teknologi maklumat membolehkan hari ini.

Program sarjana muda juga termasuk, arus perdana mata pelajaran teknologi maklumat tradisional seperti:

  • rangkaian
  • Pengaturcaraan
  • analisis sistem
  • Sistem Pangkalan Data

Graduan akan dapat memberi sumbangan yang bermakna kepada profesion teknologi maklumat dan lebih meluas, komuniti perniagaan.

Pelajar yang telah berjaya menamatkan dua tahun pertama ijazah sarjana muda boleh memilih untuk keluar dengan Ijazah Bersekutu kelayakan Teknologi Maklumat.

Pelajar Antarabangsa Kelayakan Masuk


Berjaya menyelesaikan kajian bersamaan dengan Australia Tahun 12 pendidikan atau pengalaman pekerjaan yang berkaitan. Bahasa Inggeris penguasaan bersamaan dengan Academic skor IELTS band keseluruhan 6.0. Sama seperti memilih kursus, keadaan setiap pelajar adalah berbeza apabila ia datang masa untuk yuran tuisyen dan kita boleh membimbing anda melalui struktur yuran. Setiap halaman tentu akan menggariskan yuran tertentu, atau layari laman yuran Pelajar Tempatan atau halaman yuran Pelajar Antarabangsa untuk maklumat lanjut.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Feb. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
16,400 AUD
AUD $ 16.400 per tahun
Locations
Australia - Melbourne, Victoria
Tarikh mula : Feb. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Dis. 15, 2019
Dates
Feb. 2019
Australia - Melbourne, Victoria
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Dis. 15, 2019