Ijazah sarjana muda seni bina

NewSchool of Architecture and Design

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah sarjana muda seni bina

NewSchool of Architecture and Design

NewSchool menawarkan dua program sarjana muda dalam Architecture. Ijazah Sarjana Muda Seni Bina adalah program bertauliah Naab lima tahun yang akan menyediakan anda untuk mengikuti pelesenan seni bina di Amerika Syarikat dan Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Architecture ialah program ijazah empat tahun yang akan memberi anda asas yang luas untuk bidang seni bina.

Sarjana Muda Seni Bina

Daripada mengajar masa dihormati bangunan tradisi dengan teknologi yang mampan dan inovatif, kurikulum ini program ijazah sarjana muda seni bina memberikan arkitek masa depan peluang untuk mendapatkan ijazah profesional pertama yang diiktiraf oleh Lembaga Accrediting Architectural Negara (Naab). Ijazah Sarjana Muda Seni Bina akan membantu pelajar mendapatkan pendidikan dan kelayakan yang diperlukan untuk meneruskan pelesenan negeri. Pelajar akan meninggalkan program ini cukup bersedia untuk kedudukan dengan seni bina atau reka bentuk yang teguh.

Trek tradisional mengambil masa lima tahun untuk disiapkan tetapi pelajar yang berdedikasi boleh memilih untuk mengambil trek dipercepatkan yang akan membolehkan mereka untuk melengkapkan ijazah dalam tempoh empat tahun. The Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Seni Bina ijazah dirancang untuk pelajar yang berminat untuk belajar tentang reka bentuk dari perspektif teknikal dan estetika sebagai persediaan untuk memuat Sarjana program ijazah Architecture atau mengejar ijazah profesional lain. Dengan kurikulum tertumpu kepada membiasakan anda dengan inovasi, produk, dan bentuk-bentuk bangunan, program ini melengkapkan anda untuk menghadapi cabaran profesional banyak usaha baru muncul seni bina. Jika anda sentiasa mahu memahami asas reka bentuk dari sudut pandangan teknikal dan estetik, Ijazah Sarjana Muda NewSchool ini Sastera dalam program Seni Bina adalah sesuai untuk anda.

Trek tradisional mengambil masa empat tahun untuk disiapkan tetapi pelajar yang berdedikasi boleh memilih untuk mengambil trek dipercepatkan yang akan membolehkan mereka untuk melengkapkan ijazah mereka dalam tempoh tiga tahun.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2019
Duration
Tempoh
4 - 5 
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - San Diego, California
Tarikh mula : Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2019
Amerika Syarikat - San Diego, California
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat