Ijazah Sarjana Muda Sains Gastronomi

University of Parma

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah Sarjana Muda Sains Gastronomi

University of Parma

Penerangan Program Rasmi

DIAGRAM STRUKTUR KURSUS DENGAN KREDIT

PERCORSO COMUNE (kurikulum)

Tahun pengajian: 1

BIOCHEMISTRY

  • 4 CFU - SUBJEK COMPULSORY BASIC

Biologi

  • 10 CFU

BIOLOGI

  • 6 CFU - SUBJECT COMPULSORY BASIC

Kimia

  • 10 CFU - SUBJEK COMPULSORY BASIC

Tinjauan BAHASA INGGRIS B1

  • 1 CFU - BAHASA LANGUAGE, PEPERIKSAAN AKHIR

MAKANAN DAN KOMUNIKASI

  • 8 CFU - SUBJEK COMPULSORY TAMBAHAN

SEJARAH MAKANAN DAN KEBUDAYAAN

  • 6 CFU - SUBJEK COMPULSORY TAMBAHAN

GAMBARAN MAKANAN DALAM BUDAYA PERSEKITARAN

  • 6 CFU - SUBJEK COMPULSORY TAMBAHAN

PEMASARAN

  • 6 CFU - SUBJEK PELAJAR, KARAKTERISTIK KELAS

Matematik dan Fizik digunakan untuk Gastronomi

  • 10 CFU - SUBJEK COMPULSORY BASIC

Asal dan perkembangan sistem makanan

  • 6 CFU - SUBJEK COMPULSORY TAMBAHAN

Tahun pengajian: 2

PENGELUARAN ANIMAL

  • 6 CFU - SUBJEK PELAJAR, KARAKTERISTIK KELAS

EKONOMI SISTEM AGRI-MAKANAN

  • 9 CFU - SUBJEK PELAJAR, KARAKTERISTIK KELAS

Makanan dan Minuman 1

  • 6 CFU - SUBJEK PELAJAR, KARAKTERISTIK KELAS

HYGIENE MAKANAN

  • 6 CFU - SUBJEK PELAJAR, KARAKTERISTIK KELAS

MAKANAN MIKROBIOLOGI

  • 6 CFU - SUBJEK PELAJAR, KARAKTERISTIK KELAS

MICROBIOLOGI UMUM

  • 6 CFU - SUBJEK PELAJAR, KARAKTERISTIK KELAS

Mikrobiologi am dan Mikrobiologi makanan

  • 12 CFU

BUDAYA TANAMAN

  • 12 CFU - SUBJEK COMPULSORY, KARAKTERISTIK KELAS

Transformasi molekul dalam Sebatian Makanan dan Neoformasi

  • 9 CFU - SUBJEK PELAJAR, KARAKTERISTIK KELAS

Tahun pengajian: 3

Minuman beralkohol, tidak alkohol dan makanan saraf

  • 6 CFU - SUBJEK PELAJAR, KARAKTERISTIK KELAS

PEPERIKSAAN AKHIR

  • 5 CFU - A FOREIGN LANGUAGE, PEPERIKSAAN AKHIR

Makanan dan Minuman 2

  • 12 CFU

Makanan haiwan asal, minyak, lemak dan konservasi

  • 6 CFU - SUBJEK PELAJAR, KARAKTERISTIK KELAS

Pemakanan dan dietetik manusia

  • 10 CFU - SUBJEK PELAJAR, KARAKTERISTIK KELAS

Pemeriksaan makanan

  • 6 CFU - SUBJEK PELAJAR, KARAKTERISTIK KELAS

INTERNSHIP

  • 6 CFU - Altro

Mikrobiologi makanan diproses

  • 6 CFU - SUBJEK PELAJAR, KARAKTERISTIK KELAS
This school offers programs in:
  • Itali


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Itali - Parma, Emilia-Romagna
Tarikh mula : Okt. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2018
Itali - Parma, Emilia-Romagna
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat