Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pembangunan Perisian

Umum

Penerangan Program

bsc

Software Development Ijazah Sarjana Muda

Program ini memperkenalkan pelajar kepada reka bentuk, pembangunan, dan pelaksanaan penyelesaian berasaskan perisian dan produk untuk pasaran perniagaan, hiburan, dan pengguna.

Sorotan Kursus:

  • pengaturcaraan berorientasi objek
  • Advanced Sistem Operasi
  • struktur data dan algoritma
  • Pangkalan Data Systems dan Struktur fail

Bukan rahsia lagi bahawa perisian kini kuasa hampir setiap aspek kehidupan kita. Syarikat-syarikat di banyak industri memerlukan pakar khusus kepada konsep dan membangunkan aplikasi ini untuk kekal berdaya saing dan mencapai pengguna. Dan terima kasih kepada adanya kedai aplikasi dan kaedah pengagihan lain, peluang untuk pemaju bebas telah meningkat juga.

Di dalam program Pembangunan Perisian sarjana muda di Sail University penuh, anda akan meneroka reka bentuk, pembangunan, dan pelaksanaan penyelesaian berasaskan perisian dan produk untuk pasaran perniagaan, hiburan, dan pengguna.

Kursus anda akan dapat membantu anda membangunkan pemahaman yang komprehensif topik termasuk penyelidikan dan pembangunan, bahasa pengaturcaraan dan kaedah, reka bentuk perisian, QA dan ujian, dan lain-lain kaedah pembangunan perisian.

Dalam program berorientasikan projek ini, anda akan bekerjasama dengan rakan-rakan anda sebagai anda membuat dan membangunkan aplikasi sebenar, belajar tentang keperluan yang berbeza dari projek program kecil dan besar perusahaan sistem perisian projek. Anda juga akan tenggelam dalam pengurusan projek dan aliran kerja proses dijumpai di dalam dunia perisian untuk memberi anda pemahaman firma di persekitaran profesional.

Sepanjang program ini, anda akan bekerja pada produk perisian anda sendiri sambil membina kritikal-pemikiran dan kemahiran profesional yang diperlukan untuk memasuki industri ini. Produk anda siap berfungsi sebagai satu contoh pengetahuan yang anda telah mendapat, dan memberi anda aplikasi perisian berfungsi untuk mempamerkan pengetahuan anda kepada bakal majikan.

Bekerja sebagai Pemaju di AssistRX

Walaupun dia adalah seorang pelajar Web Design & Development, Sean Casey dihubungi Pembangunan jabatan Kerjaya Full Sail kerana peluang untuk pelatih untuk AssistRX. Selepas bekerja keras, syarikat itu menawarkan kepadanya jawatan sepenuh masa selepas tamat pengajian. Setelah pertama bekerja pada akhir hadapan pembangunan sebelum berpindah ke bahagian belakang telah membantu Sean melihat bagaimana seluruh syarikat berfungsi.

http://www.fullsailblog.com/just-launched-web-design-development-grad-sean-casey/

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Baca lebih lanjut

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Baca Ringkas