Ijazah Sarjana Muda Perniagaan Dalam Seni Masakan

Le Cordon Bleu Paris

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan Dalam Seni Masakan

Le Cordon Bleu Paris

Le Cordon Bleu Paris melancarkan program Sarjana Muda Perniagaan khusus untuk pelajar mencari kecemerlangan pendidikan untuk memperoleh dan membangunkan kemahiran teknikal dan pengurusan dalam bidang Culinary Arts.

Bach

Menjadi seorang pelajar Le Cordon Bleu Paris:

  • SERTAI SATU INSTITUSI BERPRESTIJ PALING DI DUNIA, kaya dengan sejarah dengan warisan yang kaya merangkumi lebih daripada 120 tahun.
  • UNTUK MENGKAJI DI jenama baru, NEGERI-OF-THE-ART KAMPUS UTAMA DI PARIS, sepanjang Sungai Seine dan berhampiran dengan Menara Eiffel, dan mendapat manfaat daripada sebahagian daripada kemudahan paling maju dan peralatan untuk menyediakan anda untuk dunia hospitaliti esok .
  • UNTUK GAIN SATU DARJAH YANG KOMPREHENSIF DAN DIMINTA-SELEPAS INDUSTRI.
  • HIDUP DAN BELAJAR DI DUNIA TOP DESTINASI PELANCONGAN, PARIS, MODAL kemahiran memasak, KEBUDAYAAN, TREND-SETTING DAN MEWAH. Belajar di tengah-tengah Eropah adalah cara yang baik untuk memupuk kerjaya masa depan anda dan mempunyai pengalaman seumur hidup.
  • BELAJAR DALAM PERSEKITARAN SANGAT pelbagai budaya, melalui program diajar dalam bahasa Inggeris sebagai bahasa utama pengajaran dan khusus untuk pengetahuan dan perkhidmatan mewah Perancis.
  • MENJADI SEBAHAGIAN DARIPADA GLOBAL INTERNATIONAL NETWORK DAN KAJIAN DI SALAH SATU Le Cordon Bleu KAMPUS LUAR NEGARA, membuat sebahagian besar pengalaman anda di peringkat antarabangsa.

THE program SARJANA MUDA dimaksudkan untuk:

  • PELAJAR MENCARI MENJADI PAKAR dalam industri hospitaliti antarabangsa melalui pendidikan yang menggabungkan pengajaran akademik, pelbagai pengalaman antarabangsa, hands-on projek dan lawatan lapangan.
  • PELAJAR MUDA MENCARI MENGUKUHKAN pengetahuan dan kemahiran pengurusan yang berkaitan dengan seni masakan.
  • PROFESIONAL MUDA MENCARI UNTUK MEMBANGUNKAN KERJAYA MEREKA dalam Seni Kulinari bidang di mana pelanggan menjangkakan tahap profesionalisme yang tinggi dan berkualiti.

Pelajar yang berjaya akan menjadi serba boleh dan kreatif dengan minda keusahawanan dan semangat pasukan.

LGBNC

PROGRAM PENERANGAN

  • Ini tiga tahun Ijazah Sarjana Muda Perniagaan, yang menggabungkan pengurusan operasi dan teknik profesional di peringkat antarabangsa, memberi peluang kepada pelajar untuk pakar sama ada dalam Culinary Arts pada tahun kedua mereka.
  • Program ini dibahagikan kepada 4 semester akademik dan 2 semester dibayar magang ***.
  • Pada tahun pertama, asas-asas pengurusan hotel dan seni kulinari diajar. Magang dalam perkhidmatan operasi (F & Bahagian Room B dan) berikut. Selepas latihan, pengkhususan yang ditentukan.
  • Pada tahun kedua, pelajar mengikuti modul teknikal yang profesional di salah satu sekolah Le Cordon Bleu seluruh dunia (yuran penginapan dan pengangkutan tidak termasuk dalam yuran pengajian).
  • pelajar tahun ketiga memberi tumpuan kepada aspek keusahawanan Culinary Arts dan menerima latihan yang komprehensif untuk bekerja dalam bidang yang sentiasa berubah dan mencabar.

Semua kelas disediakan dalam Bahasa Inggeris.

STRUKTUR PROGRAM

TAHUN 1
MODUL TERAS - 60ECTS *

  • Seni Kulinari, Pengurusan Hospitaliti, Pengurusan Perniagaan (Pemasaran, Kewangan, HR ...) - Mesyuarat dengan profesional, lawatan lapangan kepada pertubuhan mewah Paris

TAHUN 2


INTERNATIONAL & PENGKHUSUSAN - 60ECTS *

  • Modul Seni Kulinari di kampus Le Cordon Bleu luar negara ** - Seni Kulinari modul pengurusan di Paris

TAHUN 3


PENGKHUSUSAN & KEUSAHAWANAN - 60ECTS *

  • Projek mengurus dan keusahawanan digunakan untuk perniagaan Culinary Arts, kajian kes, projek profesional yang berkaitan dengan operasi Pengurusan pengkhususan dalam F & B

Jumlah 180 Eropah Sistem Pemindahan Kredit. Cuisine, Pastry, Bakery, dan lain-lain modul yang ditawarkan di Le Cordon Bleu kampus di luar negara. Berdasarkan dasar latihan di negara ini

gc2
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
30,500 EUR
Locations
Perancis - Paris, Ile-de-France
Tarikh mula: Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Perancis - Paris, Ile-de-France
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat