Ijazah Sarjana Muda Perniagaan Antarabangsa (IB)

Umum

Penerangan Program

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

210 ECTS cr
Pengambilan 40
Kampus: Satamakatu 26, Rauma
Kajian mengambil masa: 3,5-4 tahun

Tarikh Penting

Tempoh permohonan: 13 Mac - 3 April 2019
Peperiksaan masuk: Peperiksaan masuk dalam talian
Kajian bermula: Autumn 2019

Kemahiran Perniagaan dan Kecekapan Profesional

Program IB akan menyediakan anda untuk mengerjakan tugas yang luas dalam persekitaran perniagaan antarabangsa. Anda akan dapat mengendalikan semua operasi yang diperlukan sepanjang rantaian bekalan dari pembekal bahan mentah kepada pengguna akhir. Anda akan mendapat kecekapan dalam perniagaan antarabangsa dengan fokus pada Logistik Pemasaran, Pengurusan Pengedaran, Analisis Perniagaan dan Reka Bentuk Perkhidmatan.

Peluang kerjaya

Selepas menamatkan pengajian, anda boleh bekerja sebagai contoh sebagai pengurus pemasaran dan pembelian, pembantu import dan eksport atau pengawal dalam perniagaan antarabangsa.

Tonton webinar mengenai program Perniagaan Antarabangsa

Kampus Antarabangsa dan serba boleh

  • Pusat pengajian untuk teknologi luar pesisir, perniagaan antarabangsa dan logistik.
  • 1500 pelajar
  • Pelbagai: perniagaan, penjagaan kesihatan dan perkhidmatan sosial, pelayaran, teknologi
  • Antarabangsa: program sarjana dan sarjana dalam bahasa Inggeris, kira-kira 150 pelajar antarabangsa setiap tahun

Topik-topik kajian termasuk:

  • perniagaan, keusahawanan dan perdagangan dalam persekitaran antarabangsa
  • pemasaran antarabangsa
  • perakaunan dan kewangan
  • komunikasi antara budaya
  • Bahasa Inggeris (perniagaan) komunikasi dan bahasa asing
  • Anda boleh menjadi pakar dalam bidang Pengurusan Rantaian Pembekalan atau Reka Bentuk Perkhidmatan.

Persekitaran pembelajaran adalah berdasarkan persekitaran pembelajaran yang inovatif termasuk Pembelajaran Berasaskan Masalah dan Kejurulatihan: anda akan bekerja dalam kumpulan antarabangsa dalam kes-kes kehidupan sebenar dan akhirnya menawarkan penyelesaian kumpulan kepada syarikat-syarikat kehidupan sebenar. Juga, digitalisasi memainkan peranan yang kuat dalam kajian. Maklumat anda memperoleh, dan kemahiran komunikasi akan berkembang dan anda akan membangunkan kemahiran menyelesaikan masalah anda dalam pasukan dan rangkaian multikultural. Sebagai Satakunta University of Applied Sciences mengalu-alukan banyak pertukaran pelajar setiap tahun, kami dapat menjamin pengantarabangsaan di rumah serta semasa kajian pelajar atau tempoh kerja di luar negara.

Projek dan Tesis

Semasa pengajian, anda akan menerapkan pembelajaran anda dalam projek untuk perniagaan tempatan dan antarabangsa. Program ijazah IB mempunyai tradisi panjang dalam projek bersama dengan universiti rakan kongsi kami di Jerman (Hochschule Ludwigshafen) dan AS (Kolej Charleston).

Dalam tesis, pelajar menunjukkan keupayaannya untuk menggunakan pengetahuan dan kemahirannya dalam tugas pakar praktikal yang berkaitan dengan kajian profesional.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international stu ... Baca lebih lanjut

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international students studying in our campuses every year. Baca Ringkas
Pori , Pori , Rauma , Huittinen , Kankaanpää , Finland Online + 5 Lagi Kurang