Fikirkan perniagaan adalah "hanya" perniagaan? Fikir semula. Dengan kemajuan yang sentiasa berubah dalam dunia hari ini, perniagaan tidak sama kerana ia adalah 20, 15, atau lima tahun yang lalu. Peluang anda untuk kerjaya yang berjaya meningkat dengan ketara apabila anda menerima ijazah perniagaan anda di sebuah kolej yang mengfokus pada masa akan datang. Kami mengajar pelajar bagaimana untuk berjaya dalam permulaan, perniagaan kecil, dan bukan keuntungan - sumber inovasi lincah dalam dunia hari ini. Ini-pemikiran bebas, organisasi yang bergerak pantas berubah wajah perniagaan dan memacu inovasi melalui aplikasi kreatif prinsip-prinsip perniagaan.

Kami Ijazah Sarjana Muda dalam Pentadbiran Perniagaan menyediakan anda dengan kecekapan perniagaan di mana majikan perlu dalam tenaga kerja mereka. Program kami kajian mengintegrasikan analisis teori, kajian kes, dan penyelidikan membolehkan anda keupayaan untuk memohon ini merujuk kepada situasi praktikal di lapangan. Anda juga akan belajar undang-undang dan etika perniagaan, pengurusan sumber manusia, pengurusan, perhubungan pelanggan dalam dunia yang pelbagai budaya, dan pemasaran yang disasarkan dan media sosial.

Direka untuk kedua-pelajar tradisional bergerak melalui program 4 tahun atau pelajar dewasa yang mahu melengkapkan ijazah anda peluang yang lebih luas, jalan ijazah ini adalah sesuai untuk anda.

Peluang biasiswa

Pelajar yang mengikuti program Pentadbiran Perniagaan yang mengambil masa tiga atau lebih kelas setiap semester sambil mengekalkan GPA 3.0 layak menerima biasiswa bernilai 40% daripada tuisyen mereka.

tetapan industri di mana anda boleh bekerja dengan ijazah ini:

 • korporat
 • PENDIDIKAN
 • pembuatan
 • bukan keuntungan
 • Negeri / Persekutuan

Kurikulum

Selain keperluan teras utama, semua pelajar yang mengikuti program ijazah sarjana muda mesti melengkapkan sekurang-kurangnya 46 kredit dalam pendidikan umum (40 kredit dalam teras maktab pendidikan am dan 6 kredit dalam kursus-kursus pendidikan umum perancangan).

Pentadbiran Perniagaan Hasil Program

Apabila berjaya menyempurnakan semua keperluan program pentadbiran perniagaan, pelajar akan dapat:

 • Berkomunikasi dengan jelas dan tepat secara lisan dan bertulis.
 • Memperoleh, menganalisis, mensintesis dan data untuk operasi dan strategik membuat keputusan.
 • Mengesyorkan tingkah laku beretika, menggalakkan tanggungjawab sosial korporat, dan melibatkan diri dalam perusahaan sosial.
 • Menilai persekitaran global dan meletakkan unit perniagaan menunjukkan kesedaran budaya.
 • Mengurus dan menyelaras serta proses perniagaan, dan sumber-sumber perniagaan.
 • Membangunkan dan melaksanakan komponen rancangan perniagaan.
Program diajar dalam:
English

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh Goodwin College »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
6 - 9 
Sepenuh masa
Price
39,488 USD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka