Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sukan dan Leisure

Kajaani University of Applied Sciences

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sukan dan Leisure

Kajaani University of Applied Sciences

Semasa pengajian dalam Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sukan dan Leisure di Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) anda akan belajar untuk mewujudkan perkhidmatan sukan dan rekreasi komersial, melaksanakan produk dan acara, mengarahkan sesi sukan dan memberi kaunseling senaman dan pemakanan. Kajian di peringkat ini merangkumi tajuk-tajuk seperti latihan sukan dan latihan, bimbingan dan daya tahan serta latihan kekuatan serta aktiviti pelancongan dan kesejahteraan.

Memperluas dan memperdalam kecekapan sukan profesional anda dengan kajian pengkhususan lanjut (30 ECTS), di mana anda boleh mengkaji mengkomersialkan perkhidmatan sukan, exergaming (= senaman dan gabungan permainan), pelancongan petualangan atau latihan olahraga, antara mata pelajaran khusus yang lain. Anda juga boleh melaksanakan pakej ini di luar negara di salah satu universiti rakan kongsi kami dan mendapat manfaat daripada kepakaran mereka, contohnya dalam pembinaan sukan, promosi kesihatan atau perniagaan.

Graduan ijazah kami mencari kerja dalam kedua-dua pengajaran dan bimbingan serta pentadbiran dan pengurusan dalam persatuan sukan, kelab, dan gim. Mereka juga mempunyai pengetahuan yang diperlukan untuk mencipta dan menjalankan perniagaan sukan dan rekreasi mereka sendiri. Di samping itu, graduan ijazah kami mempunyai asas yang kukuh untuk meneruskan pengajian mereka dalam bidang pengurusan sukan dan rekreasi yang luas.

Belajar Sukan di KAMK

Persekitaran pembelajaran di KAMK secara aktif menggalakkan pencapaian matlamat yang telah dinyatakan dengan menyediakan program yang responsif dan fleksibel terhadap keperluan pelajar. Kerana sifat program, strategi pembelajaran yang digunakan untuk mencapai objektifnya adalah berbeza-beza; bergantung kepada subjek yang mungkin termasuk: kuliah, demonstrasi PE, seminar, tutorial individu, bengkel, kajian kes, kerja kumpulan, kerja projek, dan penyelidikan. Pembelajaran interaktif, kerja kursus berasaskan pasukan dan sesi kumpulan kecil membentuk elemen penting dalam proses pembelajaran Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sukan dan Leisure. Pelajar juga sering menawarkan peluang untuk menyertai perancangan dan mengatur acara yang berbeza di dalam negara. Mengambil bahagian dalam acara dan projek kehidupan nyata memberi peluang kepada pelajar untuk mengamalkan kemahiran yang mereka pelajari secara teori dan bersedia untuk kehidupan bekerja.

This school offers programs in:
  • English
Kajaani University of Applied Sciences

Tarikh Akhir Kemaskini November 12, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
6,000 EUR
Bukan warga EU
Information
Deadline
Jan. 23, 2019
Application period 9 - 23 January 2019
Locations
Finland - Kajaani
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Jan. 23, 2019
Application period 9 - 23 January 2019
Tarikh akhir Dis. 31, 2022
Dates
Ogos. 2019
Finland - Kajaani
Tarikh tutup permohonan Jan. 23, 2019
Application period 9 - 23 January 2019
Tarikh akhir Dis. 31, 2022