Sarjana Muda Pengajian Perniagaan

Sekolah Perniagaan Antarabangsa, The Hague (IBSH) Belanda menawarkan Sarjana Muda Seni dalam Pengajian Perniagaan. Program BSc tiga tahun (180 ECTS) dalam Pengajian Perniagaan menawarkan gabungan pendidikan akademik yang unik dalam kajian perniagaan, pengurusan dan pembangunan; dan gabungan unik latihan teoretikal, praktikal dan kedudukan latihan praktikal. Anda akan mendapat peluang untuk menjadi pakar dalam mana-mana topik berikut: Perbankan dan Kewangan, Kewangan dan Perakaunan, Pengurusan Sumber Manusia, Pemasaran Antarabangsa, Hospitaliti, Pelancongan dan Pengurusan Hotel, Pengurusan Maklumat Teknologi Perniagaan, Pengurusan Perniagaan. Untuk maklumat lanjut tentang pengkhususan ini teruskan membaca.

Untuk membantu memahami pemahaman teoritis mengenai situasi dunia sebenar, Sarjana Muda Pengajian Perniagaan menggabungkan modul teras dan elektif yang menggabungkan pelbagai kaedah pengajaran dan pembelajaran, termasuk kuliah dan seminar, bengkel dan simulasi, serta tugasan peribadi dan banyak peluang untuk diterokai , membangunkan, membentangkan dan membahaskan idea dan aspirasi.

Apa yang diharapkan dari IBSH Executive BA-BS:

Ijazah Sarjana Muda Sastera yang diiktiraf secara bersama yang dianugerahkan oleh IBSH dan universiti di UK. Program kami adalah yang mantap dan profesional, memberikan anda peluang untuk mengkhususkan diri dalam beberapa bidang yang menarik. Selain itu, program ini menawarkan peluang belajar di luar negara. Di IBSH kursus ini diajar oleh ahli akademik berpengalaman dan pengamal yang terkenal dengan latar belakang dalam perniagaan antarabangsa, masyarakat sivil, pengurusan dan kewangan dan perakaunan. Fakulti beragam kami berkongsi komitmen yang mendalam kepada perkembangan pelajar kami, dan keinginan untuk menggalakkan, mencabar dan memberi inspirasi kepada mereka.

Maklumat Kemasukan

  • Telah menamatkan pendidikan sekolah menengah / sekolah menengah (12 tahun atau lebih);
  • Mempunyai arahan bahasa Inggeris yang mencukupi (IELTS 6.0 atau lebih tinggi);
  • Telah memenuhi keperluan tambahan mengenai residensi undang-undang;
  • Telah melengkapkan Borang Permohonan; dan
  • Telah membayar yuran pendaftaran program (€ 100) dan yuran pengajian.

Untuk maklumat lanjut, periksa laman web kami: www.ibsthehague.com

Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh International Business School the Hague »

Tarikh Akhir Kemaskini March 12, 2019
Kursus ini Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Sep 23, 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
7,500 EUR
Pada masa ini kami menawarkan diskaun terhad sebanyak € 1000 untuk pelajar Eropah bermula pada September 2018
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 23, 2019
End Date
Julai 22, 2022
Tarikh tutup permohonan

Sep 23, 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Julai 22, 2022