kajaani_tourismIjazah Sarjana Muda Pelancongan Pengembaraan adalah program yang unik dengan penekanan pada aktiviti pelancongan. Pelajar akan menjadi pakar dalam pelancongan pengembaraan atau pelancongan kesejahteraan . Dalam modul pelancongan pengembaraan, pelajar akan belajar untuk mencipta dan mengkomersialkan pengalaman dalam bentuk musim panas dan alam musim sejuk serta aktiviti sukan sukan. Modul pelancongan kesejahteraan membolehkan pelajar membangunkan konsep pengalaman atau produk kesejahteraan dan kesejahteraan sebagai sebahagian daripada pelancongan. Ijazah ini menggabungkan teori dengan amalan untuk menyediakan graduan kami dengan kemahiran yang diperlukan untuk menguruskan pengalaman pelancong yang berkualiti dan untuk membangun dan mengurus perniagaan pelancongan dengan sikap keusahawanan.

Tema sepanjang ijazah adalah kreativiti inovatif, pembangunan perusahaan pelancongan yang bertanggungjawab dan lestari, antarabangsa dan pembangunan peribadi. Ijazah ini melibatkan kerjasama intensif dalam pelbagai tugasan pembelajaran berasaskan kerja yang dijalankan dengan pelakon dan perniagaan yang terlibat dalam pelancongan

Lawatan lapangan memainkan peranan penting dalam ijazah serba boleh ini. Sejumlah destinasi pelancongan domestik diterokai sebagai sebahagian daripada kajian. Sebagai pelajar, anda akan menghabiskan banyak masa di luar dari bilik darjah, di luar dan dalam persekitaran semula jadi. kajaani_tourism1

Pada permulaan ijazah, pelajar akan memberi tumpuan kepada memperoleh kemahiran asas dan pengetahuan yang kemudiannya akan menerapkan pembelajaran yang diperolehi. Anda akan belajar untuk memperoleh kecekapan pembangunan produk dan kompetensi pemasaran berorientasikan pelanggan serta menjadi akrab dengan budaya yang berbeza. Tahap terakhir kajian menekankan penggunaan kompetensi yang diperoleh dalam praktik dan dalam pelbagai jenis solusi pintar.

Strategi Pembelajaran

Melalui penggunaan pelbagai pendekatan tutorial, pelajaran direka untuk memastikan pelajar dapat menggunakan sepenuhnya potensi kreatif mereka dan pembelajaran kritis yang difasilitasi. Pembelajaran interaktif, kerja kursus berasaskan pasukan, dan sesi kumpulan kecil membentuk elemen penting dalam proses pembelajaran. Semasa pengajian, pelajar akan menjalankan pelbagai jenis projek dengan kerjasama yang rapat dengan syarikat dan organisasi tempatan.

Program diajar dalam:
English
Kajaani University of Applied Sciences

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Kajaani University of Applied Sciences »

Tarikh Akhir Kemaskini November 12, 2018
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Ogo 2020
Duration
42 
Sepenuh masa
Price
6,000 EUR
Yuran pengajian untuk warga bukan EU
Deadline
Jan 22, 2020
Application period 8 - 22 January 2020
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2020
End Date
Dis 31, 2023
Tarikh tutup permohonan
Jan 22, 2020
Application period 8 - 22 January 2020

Ogo 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Jan 22, 2020
Application period 8 - 22 January 2020
End Date
Dis 31, 2023