Ijazah Sarjana Muda Global dalam Perniagaan Antarabangsa

Umum

Penerangan Program

Ijazah Sarjana Muda Global dalam Perniagaan Antarabangsa , diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris, akan menjadikan anda seorang profesional dengan kesesuaian dan serba boleh di mana-mana kawasan syarikat atau institusi yang membangunkan aktiviti di arena antarabangsa.

Kurikulum Universidad Europea memberi respons kepada keperluan pasaran, direka dengan bantuan syarikat dan institusi yang paling relevan di NNII dan menyesuaikan diri dengan tuntutan dunia profesional - perniagaan, undang-undang, sosiologi dan alam sekitar - .

Memperkukuhkan keupayaan anda untuk menganalisis konteks ekonomi antarabangsa dan mempelajari bahasa lain dengan kemampuan yang besar untuk pengurusan dan kepemimpinan, visi komprehensif syarikat dan perspektif antarabangsa untuk menjalankan perniagaan.

Di samping itu, anda boleh menjalani pengalaman unik di universiti-universiti yang berlainan di Eropah, Amerika atau Asia, di antaranya adalah Sekolah Ekonomi London yang eksklusif, University of California, Berkeley atau yang dimiliki oleh rangkaian Universiti Laureate yang mana institusi kita dimiliki, dengan 70 universiti dan pusat pengajian tinggi di seluruh dunia.

 • Pada tahun ketiga Ijazah Sarjana Muda Global dalam Perniagaan Antarabangsa, anda boleh mengambil masa tinggal selama enam bulan di salah satu universiti rakan universiti di Amerika Syarikat, seperti State Appalachian, Universiti Negeri San Diego (USA), Carleton (Kanada) dan Hunan (China).
 • Pada tahun keempat, anda boleh mengambil penginapan 6 bulan di Universiti Premium berikut, di mana anda juga akan mengamalkan: London School of Economics (London, United Kingdom) / Pace University, New York (USA), McGill University (Montreal) , Kanada).

Ini kekal antarabangsa adalah pelengkap sempurna untuk mencapai perspektif global yang dituntut oleh syarikat-syarikat di dalam dan di luar sempadan kita

Kaedah praktikal, berdasarkan cabaran: PEMBELAJARAN BERASASKAN BERASASKAN

Ijazah dalam Perniagaan Antarabangsa tidak dapat difahami secara keseluruhannya tanpa perlu diingat bahawa penghantarannya memerlukan metodologi praktikal, berdasarkan cabaran. Pelajar kita, bermula dari teori, datang kepada pengetahuan subjek melalui amalan dan pelaksanaan harian praktikal latihan, yang dijalankan secara individu dan secara bersama-sama, dengan itu memudahkan pengambilalihan kemahiran yang dikehendaki oleh dunia profesional.

Menerima pendidikan interprofessional. Di Universidad Europea belajar melalui model pedagogi yang menggalakkan kerja yang sama di kalangan pelajar dari pelbagai bidang, untuk mensimulasikan persekitaran profesional yang sebenar di mana kerjasama antara pasukan yang berbeza adalah penting untuk membangunkan projek yang berjaya.

Pembangunan "kemahiran lembut". Dalam sektor yang dinamik dan inovatif, syarikat mencari profesional dengan keseimbangan yang jelas antara latihan akademik dalam teknologi terkini, sangat khusus, dan kemahiran pembangunan dan kemahiran profesional.

Penilaian Profesional Laureate (LPA) adalah sijil perintis di negara kita, yang dibangunkan oleh Universidad Europea . Menilai sebanyak lapan kompetisi yang dikenal pasti sebagai yang paling dituntut oleh syarikat-syarikat dalam pasaran buruh.

Penciptaan permulaan. Dilatih secara strategik untuk penciptaan permulaan dengan sokongan Hub Emprende.

HUB EMPRENDE: Di mana ide-ide besar menjadi syarikat. Program keusahawanan untuk permulaan dan ruang kerja bersama untuk melancarkan atau mempromosikan projek anda.

Ijazah ini diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris dan anda juga boleh mempelajari bahasa kedua dan ketiga sepanjang kursus. Di samping itu, anda akan melakukan persinggahan antarabangsa di universiti berprestij seperti: London School of Economics di UK, Pace University di New York, École de Commerce ESCE di Paris, Universiti California (kampus Berkeley atau Riverside) atau McGill University di Montreal, di antara pusat-pusat lain , dengan mana anda akan memperoleh visi antarabangsa untuk pengurusan perniagaan dalam persekitaran global.

Sebagai sebuah institusi yang dimiliki oleh rangkaian Universiti Laureate International, keanekaragaman adalah sebahagian penting daripada kami dan ini kerana sebagai tambahan kepada pelajar kami yang menerima kelas dalam bahasa selain bahasa Sepanyol, kami mempunyai perjanjian dengan universiti terbaik, supaya pelajar kami dapat memperoleh pengetahuan dan kompetensi yang melengkapkan latihan mereka. Di samping itu, kami mempunyai sebuah pangkalan antarabangsa, seperti juga pelajar kami, 1 daripada 4 datang dari luar Semenanjung Iberia, menjadikan kami institusi dengan bilangan pelajar asing yang terbesar.

Antarabangsa dalam angka:

 • Kehadiran pelajar Erasmus di Fakulti Sains Sosial dan Komunikasi: 597
 • Pelajar Fakulti Sains Sosial dan Komunikasi yang mengambil bahagian dalam program Esrasmus: 103
 • 70 universiti rangkaian Laureate
 • 40 negara di mana praktikal dan tetap
 • 25 negara mempunyai universiti Laureate
 • 300 perjanjian antarabangsa
 • 10 bahasa sebagai latihan ekstrakurikuler

Syarikat besar dan organisasi antarabangsa menyokong kami:

Ijazah ini disokong oleh Lembaga Penasihat kawasan syarikat yang membentuk profesional berprestij dari organisasi besar. Majlis ini telah membantu kami untuk meletakkan pelupusan pelajar dan berfikir tentang kurikulum pekerjaan, di mana amalan ini membentuk unsur nuklear dan di mana pelajar kami boleh mula mengkhususkan diri dalam sektor aktiviti yang paling sesuai dengan profil profesional anda.

Universidad Europea mempunyai lebih daripada 3,000 perjanjian yang ditandatangani dengan institusi, syarikat atau entiti kewangan yang berlainan, seperti Banco Santander, Deloitte, Adidas, Telefónica atau Grupo Dia, ACCENTURE, Phillips Ibérica, MICROSOFT, Deloitte, PWC atau Banco Santander, Salesforce, dan lain-lain.

Universidad Europea mengekalkan 253 perjanjian kajian di luar negeri, yang dalam beberapa keadaan membenarkan latihan antarabangsa, seperti dalam hal Universiti Berkeley atau Mc Guille.

Di samping itu, unjuran profesional pelajar-pelajar ini dalam organisasi antarabangsa yang mengekalkan permintaan graduan yang berterusan dalam ijazah ini, seperti misalnya:

 • Bank Dunia
 • Tabung Kewangan Antarabangsa.
 • Bank Pusat Eropah.

Amalan ini, kunci kejayaan graduan kami:

Lakukan amalan mandatori anda di entiti awam dan swasta yang terbaik di dunia. Syarikat, Organisasi Antarabangsa dan NGO. Antara lain, Banco Santander, BBVA, KPMG, Deloitte, Accenture, Yayasan Real Madrid, Telefonica Foundation, Roche Farma atau Repsol.

Di samping itu, melalui Makmal Perundingan, penciptaan ruang pertukaran antara pelajar dan pasaran buruh dipromosikan. Dengan cara ini, para pelajar membangunkan kompetensi yang berlainan menerusi pelaksanaan pembangunan projek luaran sebenar yang dinilai bersama oleh entiti berkolaborasi, guru mereka dan rakan-rakan mereka sendiri.

Universidad Europea mempunyai lebih daripada 3,000 perjanjian yang ditandatangani dengan institusi, syarikat atau entiti kewangan yang berlainan seperti Banco Santander, Deloitte, Adidas, Telefónica atau Grupo Dia, ACCENTURE, Phillips Ibérica, MICROSOFT, Deloitte, PWC, Santander Bank, Salesforce ... Banyak pelajar kami sudah bekerja di organisasi antarabangsa peringkat tinggi seperti Bank Dunia, Tabung Kewangan Antarabangsa atau Bank Pusat Eropah.

Pelan kajian yang memfokus dan memasarkan pasaran, model akademik pengalaman, antarabangsa dan amalan mandatori adalah teras ijazah, meningkatkan keupayaan bekerja dan keupayaan keusahawanan, dan memudahkan akses anda ke pasaran buruh negara dan antarabangsa.

Di mana saya boleh bekerja?

 • Jabatan kewangan syarikat awam atau swasta multinasional
 • Negeri, pentadbiran autonomi atau tempatan.
 • Chambers of commerce.
 • Pertubuhan antara kerajaan skop supranasional.
 • Syarikat-syarikat perundingan kewangan atau sektor lain dengan unjuran antarabangsa.
 • Entiti dengan pekerjaan dan perniagaan antarabangsa: import, eksport, kajian pasaran, dll.
 • Pertubuhan bukan kerajaan
 • Pusat penyelidikan dan institusi.
 • Institusi penasihat antarabangsa.
 • Penganalisis atau perunding dalam Think tank
 • Pakar dalam logistik antarabangsa

Sebagai lulusan dalam Perniagaan Antarabangsa, anda akan mempunyai persiapan yang hebat dan unjuran antarabangsa untuk pengurusan antarabangsa syarikat. Anda akan memperoleh pengetahuan, teknik, kemahiran dan tingkah laku yang membentuk budaya perniagaan antarabangsa. Budaya ini memerlukan profesional dengan pengetahuan, teknik pengurusan dan perniagaan yang pelbagai, ekonomi dan penggunaan bahasa, pengetahuan geopolitik dan institusi serta pengalaman antarabangsa, yang akan anda perolehi dari persaingan antarabangsa yang dinaikkan.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Baca lebih lanjut

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Baca Ringkas
Madrid , Shanghai , San Diego , Irvine , Komuniti Valencia , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Sepanyol dalam talian , Las Palmas de Gran Canaria + 9 Lagi Kurang