Ijazah Sarjana Muda Dalam Psikologi Amerika

University of New York in Prague (UNYP)

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah Sarjana Muda Dalam Psikologi Amerika

University of New York in Prague (UNYP)

Sarjana Muda Amerika dalam bidang Psikologi

Tujuan program Ijazah Sarjana Muda Psikologi adalah untuk menyediakan pelajar dengan asas yang kukuh dalam bidang sains serta pengalaman praktikal dalam semua bidang utama psikologi. Psikologi adalah satu bidang yang sangat luas disiplin, dan program ini mesti menyediakan pelajar untuk pelbagai laluan kerjaya potensi yang ada. ijazah ini dianugerahkan oleh Universiti Negeri New York, State College Empire. Pelajar-pelajar yang ingin mendapat ijazah kedua juga boleh menduduki peperiksaan negeri pada akhir pengajian dan menerima diploma kedua dari UNYP diiktiraf oleh Kementerian Czech Pendidikan.

Psikologi adalah salah satu jurusan yang paling popular di seluruh dunia. Bukan sahaja ini salah satu bidang yang paling menarik dan dinamik sains, tetapi ia juga menyediakan batu loncatan untuk pelbagai peluang untuk belajar dan pilihan kerjaya yang menarik.

The Psychology Major melibatkan pandangan umum tentang pelbagai topik psikologi. Yayasan itu termasuk kursus daripada cawangan yang paling penting dalam disiplin, dan memberikan pelajar pengetahuan yang menyeluruh dan latar belakang dalam isu-isu dan teori pemikiran psikologi moden. Tumpuan kepada komponen sains dan biologi memberikan pengalaman pelajar dalam pemikiran kritis, analisis, dan integrasi teori saintifik dan amalan. Kursus-kursus khusus memberikan wawasan yang lebih mendalam ke dalam isu-isu semasa yang menjadi perhatian yang besar kepada masyarakat moden kita. Pelajar membiasakan diri dengan terapi tidak adil dan rawatan penyakit mental, tetapi juga isu-isu budaya dan dinamik keluarga, serta penggunaan prinsip psikologi kepada persekitaran perniagaan. Untuk menyediakan pelajar yang lebih baik untuk masa depan mereka, kami menawarkan dua 'trek' dalam bidang psikologi di mana pelajar boleh menjadi pakar. Sekolah Track Siswazah menyediakan pelajar untuk pengajian lanjutan dalam bidang Psikologi Klinikal dan juga program yang berorientasikan penyelidikan dalam Kognisi, neuropsychology, Kesihatan, dan kawasan-kawasan penting yang lain. Trek Perindustrian / Kerja kami membolehkan pelajar mendapat pengetahuan lebih praktikal psikologi digunakan di samping mendapat pemahaman yang kukuh perniagaan melalui integrasi kelas perniagaan yang relevan.

Matlamat utama Siswazah Sekolah Track

Menyediakan latar belakang yang diperlukan untuk meneruskan pengajian di peringkat siswazah. 80% daripada graduan telah memilih untuk meneruskan pengajian untuk memperoleh Sarjana atau Ijazah Kedoktoran dan telah diterima untuk universiti terkemuka di seluruh dunia.

Matlamat utama daripada Industri / Track Kerja

Membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk memohon pengajian mereka di pasaran kerja. 20% daripada graduan kami telah memasuki pasaran kerja secara langsung dalam kerjaya yang menarik memohon psikologi dalam persekitaran perniagaan.

Apa yang boleh saya lakukan dengan ijazah dalam bidang psikologi?

A pendidikan seni liberal digabungkan dengan utama dalam psikologi membuka pelbagai pilihan kerjaya yang berpotensi. Ini dapat dilihat dalam pilihan alumni psikologi UNYP kami. Banyak Master memasuki sekolah siswazah dan program Doktor Falsafah dalam bidang psikologi dan telah diterima untuk universiti terkemuka di Republik Czech, Amerika Syarikat, dan di seluruh Eropah, termasuk sebagai contoh, Universiti Cambridge di England, menunjukkan pelajar-pelajar kita bersedia sepenuhnya untuk menggigil malah sekolah siswazah terbaik. Pelajar lain memilih untuk memasuki tenaga kerja secara langsung, dan alumni kami boleh didapati dalam kedudukan yang pelbagai; daripada tenaga pengajar di firma-firma perunding pengurusan atasan dan pengurus sumber manusia di syarikat-syarikat antarabangsa utama kepada kaunselor bekerja dengan kanak-kanak yang bermasalah dalam rumah anak yatim atau bekerja bagi Kesatuan Eropah mengenai isu-isu kepelbagaian budaya. Masih orang lain berjaya mengikuti ijazah lanjutan dalam bidang yang berkaitan seperti Sosiologi, Pendidikan Dewasa, Politik, atau Perhubungan Awam. Dengan pelbagai kemungkinan masa depan, ijazah sarjana muda dalam bidang psikologi membantu menyimpan semua pilihan anda terbuka apabila ia datang masa untuk membuat keputusan kerjaya, dan pengalaman anda dengan pelbagai jenis kursus yang ditawarkan dalam utama boleh membantu anda untuk memastikan bahawa keputusan yang betul untuk anda.

UNYP Selfie
This school offers programs in:
  • English
University of New York in Prague (UNYP)

Tarikh Akhir Kemaskini September 27, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Republik Czech - Prague
Tarikh mula: Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Republik Czech - Prague
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat