Ijazah sarjana muda dalam perniagaan esport

Kajaani University of Applied Sciences

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah sarjana muda dalam perniagaan esport

Kajaani University of Applied Sciences

Berada di barisan hadapan perniagaan eSports yang semakin berkembang! Pertama di Eropah, KAMK menawarkan anda peluang untuk belajar Ijazah Sarjana Muda dalam Perniagaan eSports.

Ijazah ini memberikan anda pemahaman yang lebih mendalam tentang operasi perniagaan pelbagai dan unsur-unsur perniagaan permainan yang kompetitif. Semasa kajian, anda akan memperoleh kemahiran penting yang diperlukan untuk menguasai pengurusan dan perancangan eSports sebagai perusahaan perniagaan. Setelah selesai yang diperlukan 210 kredit dalam tempoh tiga setengah tahun, graduan dianugerahkan Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan.

ADVANCE TO THE TETAP NEXT

Adakah anda seorang pemain tetapi ingin memperdalam kepakaran anda dalam eSports? Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan untuk menjadi jurulatih? Kami mempunyai semua alat yang diperlukan untuk menjadikan anda pakar eSports dalam perniagaan, bimbingan dan permainan!

Kajian asas memberikan anda kecekapan perniagaan yang diperlukan untuk memahami proses-proses asas operasi perniagaan dan landskap eSports. Dalam kajian profesional, anda akan mempelajari kepimpinan dan pengurusan, pengurusan acara eSports dan menguruskan dan merancang operasi antarabangsa dan menyelam dengan lebih mendalam ke landskap eSports dan belajar tentang perniagaan, permainan, penerbit dan komuniti sukan. Kajian pilihan adalah peluang untuk menjadi pakar dalam pembinaan, pengurusan acara, pembangunan permainan, keusahawanan atau dalam projek R & D.

MENGGUNAKAN KEHILANGAN

Sebagai seorang profesional di Malaysia Perniagaan eSports anda boleh menjadi sebahagian daripada membangun dan mengurus perkongsian dan kerjasama perniagaan (seperti pengiklanan, pemasaran, penajaan untuk menamakan beberapa) atau bekerja dengan strategi membangun. Tugas anda juga boleh termasuk mengenal pasti produk baru atau peluang pengedaran, merundingkan perjanjian, menaja penaja atau menganalisis pasaran, penyelidikan atau pemodelan kewangan untuk membantu membuat keputusan perniagaan. Anda juga boleh terlibat dalam menganjurkan atau memasarkan pertandingan dan acara dalam eSports. Bergantung pada bidang pengkhususan anda, anda juga boleh melatih pemain dan ahli pasukan, memulakan perniagaan anda sendiri atau bekerja dalam pembangunan permainan.

Sukan Elektronik (eSports) adalah istilah payung untuk permainan komputer yang teratur, kompetitif, biasanya antara profesional. Esports telah menjadi semakin popular sejak awal abad ke-21 dan ia juga merupakan salah satu daripada sukan teratas yang berkembang pesat di Finland, yang telah menjadi sebahagian daripada banyak kehidupan seharian orang muda. Bilangan pemain dijangka berkembang pesat hingga ratusan juta di seluruh dunia. Kejuaraan untuk gelaran yang paling popular mengumpul penonton yang lebih besar daripada kebanyakan kejohanan sukan. Peserta permainan video profesional telah menjana berjuta-juta pendapatan sejak beberapa tahun kebelakangan ini kerana penajaan dan pengiklanan.

Pertumbuhan telah sangat pesat dan berjuta-juta penonton di seluruh dunia mengikuti perlawanan sukan. Ia adalah industri yang berkembang dengan potensi perniagaan yang besar dan sekarang anda mempunyai peluang untuk berada di barisan depan perkembangan ini - belajar menjadi profesional dalam Perniagaan eSports!

Kelayakan

Anda boleh memohon ijazah Sarjana Muda di Finland jika anda telah lulus: Kelayakan asing yang menyediakan kelayakan untuk pendidikan tinggi di negara yang dianugerahkan • sukatan pelajaran sekolah menengah umum Finland dan / atau peperiksaan matrikulasi (ylioppilastutkinto / lukio) • Baccalaureate Antarabangsa, Reifeprüfung atau Diploma Baccalaureate Eropah • Satu kelayakan menengah vokasional Finlandia (ammatillinen perustutkinto) • Diploma peringkat lepasan peringkat menengah atau tinggi Finlandia (opistoasteen / ammatillisen korkea-asteen tutkinto) • Kelayakan menengah vokasional Finlandia atau kelayakan vokasional lebih lanjut atau pakar kelayakan berasaskan kecekapan, atau kelayakan terdahulu yang serupa (ammattitutkinto / erikoisammattitutkinto

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Duration
Tempoh
42 
Sepenuh masa
Price
Harga
- Yuran pengajian untuk warga bukan EU / EEA adalah 6000 euro per tahun akademik. Tiada yuran pengajian untuk warga EU / EEA.
Locations
Finland - Kajaani
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2019
Finland - Kajaani
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat