Ijazah Sarjana Muda Dalam Pentadbiran Dan Pengurusan Perniagaan

EAE Business School International

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah Sarjana Muda Dalam Pentadbiran Dan Pengurusan Perniagaan

EAE Business School International

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan EAE dengan peserta yang menerima kelayakan dari Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), menyediakan latihan akademik yang kukuh dengan pendekatan praktikal dan profesional dengan hubungan rapat dengan dunia perniagaan.

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan memberi anda persediaan yang anda perlukan untuk melaksanakan tugas yang biasanya diperlukan di syarikat atau di mana-mana jabatan tertentu, seperti Kewangan, Pemasaran dan Jualan, Pelaburan, Pentadbiran Am, Perakaunan dan Sumber Manusia, antara lain. Ijazah ini memberikan pelajar pemahaman tentang aspek asas sistem ekonomi di mana kami beroperasi, belajar tentang pelbagai bidang pengurusan syarikat daripada tiga perspektif:

  • Satu perspektif generalist, meliputi kandungan dari semua kawasan operasi syarikat.
  • Pendekatan praktikal jelas, dengan lebih daripada 630 jam pengalaman kerja amali yang mengira kredit sebagai elektif.
  • Metodologi yang serba boleh, yang direka untuk memberi kemahiran profesional yang diperlukan untuk memasuki pasaran pekerjaan dengan berjaya.

Ringkasnya, BBA EAE direka untuk melengkapkan para profesional untuk menjalankan, mengurus dan memimpin syarikat, organisasi dan mana-mana institusi swasta atau awam lain. Graduan kami adalah profesional yang dilengkapkan untuk menjalankan tugas eksekutif dalam konteks hubungan antara global yang kompleks dan beralih, dapat mengambil keputusan dalam menghadapi keadaan yang tidak menentu.

Keperluan kemasukan dan pendaftaran

Dekri Diraja 558/2010, yang bertarikh 7 Mei, yang mengawal syarat-syarat akses kepada pendidikan ijazah universiti rasmi dan prosedur kemasukan ke universiti awam Sepanyol (BOE113, 8/05/2010), menetapkan laluan akses berikut, antara lain:

  1. Peperiksaan masuk universiti, atau ujian setara.
  2. Program Latihan Vokasional Gred Lanjutan, FP2 atau setaraf.
  3. Kelayakan universiti.
  4. Peperiksaan masuk untuk orang berumur lebih dari 25 tahun.
  5. Pelajar dari sistem pendidikan lain tertakluk kepada Artikel 38.5 Undang-Undang Organik 2/2006, bertarikh 3 Mei, mengenai Pendidikan.
  6. Akreditasi setara dengan pengajian universiti asing (meneruskan kajian yang sama).

Keutamaan masuk diberikan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian di sekolah tinggi, selaras dengan Undang-Undang Pendidikan Organik, dalam sains sosial, dan yang telah lulus peperiksaan Entrance Universiti (PAU).

Sebab-sebab untuk mengambil Sekolah Perniagaan EAE's Ijazah Sarjana Muda dalam Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan:

1. Employability

Kerana 100% pelajar di BBA EAE yang memohon untuk magang berjaya dan kerana 95.8% daripada graduan kami mencari kerja selepas tamat program mereka.

2. Perkhidmatan

Kerana anda boleh menjadi sebahagian daripada Komuniti Alumni EAE dan kerana pelajar EAE mempunyai akses kepada perkhidmatan yang ditawarkan oleh UPC.

3. Pengetahuan

Kerana pelajar di BBA EAE melebihi pelajar BBA melintasi Catalonia dalam 13 daripada 14 penunjuk yang digunakan oleh Kerajaan Catalan dan kerana mereka mempunyai latihan praktikal yang lebih baik daripada rata-rata pelajar BBA di Catalonia.

4. Antarabangsa

Kerana anda boleh mengambil ijazah dalam format dwibahasa Bahasa Inggeris / Bahasa Inggeris atau 100% dalam bahasa Inggeris dan kerana lebih daripada 70 perjanjian perkongsian kami dengan universiti-universiti di seluruh dunia memberikan anda peluang pertukaran dan latihan di peringkat antarabangsa, termasuk Program Erasmus , semester di New York, Virginia atau Montreal dan pertukaran lain di seluruh dunia.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini December 6, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
5,900 EUR
Locations
Sepanyol - Barcelona
Tarikh mula: Okt. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2018
Sepanyol - Barcelona
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Price
setiap tahun.