Ijazah sarjana muda dalam pengkomputeran

Umum

Penerangan Program

1

sistem komputer semua jenis kini merupakan sebahagian penting dalam kehidupan kita, dengan sistem baik-kejuruteraan, boleh dipercayai dan boleh digunakan penting untuk survival kebanyakan organisasi. Kakitangan, yang boleh mereka bentuk, melaksana dan mengekalkan sistem ini yang sentiasa berubah adalah permintaan yang berterusan. Belajar di bidang pengkomputeran adalah mencabar dan menyeronokkan, dan boleh membawa kepada kerjaya yang memuaskan.

Teknologi komputer termasuk kawasan penting berikut:

 • Menggunakan Komputer dalam pelbagai aplikasi
 • Pengaturcaraan komputer dan pembangunan perisian
 • Perkakasan konfigurasi, pemasangan dan antara muka
 • Rangkaian dan sistem pentadbiran

DEI College mempunyai tradisi lama dalam pendidikan tinggi yang menyediakan program berkualiti tinggi disesuaikan dengan perubahan keperluan masyarakat kita. Jabatan Computing menyediakan pengalaman pembelajaran berpusatkan pelajar dalam persekitaran akademik yang menyokong. ahli fakulti pakar kami mempunyai latar belakang komersil dan profesional ditambah pula dengan pengalaman yang luas dalam menawarkan sokongan akademik yang ketat kepada semua pelajar melalui sumber-sumber teknologi dipertingkatkan.

Program-program yang ada, di bawah arahan akademik Universiti masing-masing, adalah:

Sarjana Muda Sains dalam Sistem Maklumat dan Pengurusan dari University of Program Antarabangsa London (Lead College: LSE)

Sarjana Muda Sains dalam Sistem Maklumat dan Pengurusan adalah ijazah dengan rasa antarabangsa yang ditetapkan dalam rangka kerja sains sosial yang kukuh menyediakan pemahaman yang mendalam tentang bagaimana organisasi dan masyarakat menggunakan dan mengeksploitasi maklumat dan komunikasi baru teknologi (ICT) membangunkan kemahiran kritikal untuk pelbagai di dunia sebenar keadaan profesional adalah persediaan terbaik untuk kerjaya dalam pengurusan sistem maklumat atau perundingan pengurusan yang pakar dalam bidang IT dan IS Pelajar mengambil dua belas unit, dan melengkapkan ijazah dalam tempoh tiga hingga lapan tahun, memilih hingga empat mata pelajaran baru setiap tahun.

Kolej Lead adalah College yang kakitangan membangunkan sukatan pelajaran, menyediakan bahan-bahan kajian, dan bertanggungjawab untuk penilaian pelajar Program Antarabangsa.

Tahap di atas:

 • Mereka yang berjaya, pelajar dianugerahkan University of London ijazah, diploma atau sijil.
 • Taraf award yang dibuat kepada pelajar Program Antarabangsa dikekalkan pada tahap yang sama dengan standard award yang dibuat kepada pelajar yang menuntut di Kolej Universiti London.
 • Ia diiktiraf oleh Negara Greek mengikut undang-undang 3328 (Artikel 4) yang telah diwujudkan pada tahun April 1, 2005

Sarjana Muda Sains (Kepujian) Pengkomputeran - Universiti Northampton

ijazah ini adalah untuk anda jika anda ingin:

 • belajar yang sehingga program tarikh dalam bidang pengkomputeran; relevan dan responsif kepada keperluan industri dan perdagangan
 • membangunkan kemahiran menyelesaikan interpersonal dan masalah anda, bersama-sama dengan keupayaan untuk menjalankan aktiviti akademik yang berterusan secara individu dan dalam kumpulan
 • membangunkan keupayaan anda untuk kajian akademik dan penyelidikan, yang membawa kepada keupayaan untuk menilai, menganalisis dan mensintesis maklumat
 • membangunkan pengetahuan yang mendalam perisian dan perkakasan aspek yang terlibat dalam kontemporari kejuruteraan sistem komputer

Peluang kerjaya

Sebagai seorang pelajar adalah lebih daripada hanya mendapat ijazah, ia adalah mengenai memahami apa yang anda mahu capai dengan ijazah itu dan bagaimana anda boleh menggunakan pengetahuan anda untuk mencipta perubahan sebenar di dunia. Sama ada yang bekerja di sektor awam, swasta, atau sukarela dan masyarakat, majikan berkata mereka mahu pelajar-pelajar yang mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk menyelesaikan masalah yang kompleks, memohon pembelajaran mereka dengan cara yang inovatif, dan menyatakan dengan jelas nafsu mereka dengan cara yang bermakna mereka menonjol dari yang lain.

ijazah ini akan sesuai dengan anda jika anda berharap untuk meneruskan kerjaya dalam pengkomputeran, pembangunan sistem perisian, analisis dan reka bentuk, aplikasi internet, kejuruteraan rangkaian, pengkomputeran mudah alih dan grafik dan visualisasi atau kajian akademik selanjutnya.

Program Gambaran Keseluruhan

program ijazah ini menyediakan pelbagai idea pengkomputeran dan membangunkan penyelesaian inovatif kepada masalah, dengan menggunakan contoh-contoh praktikal untuk mengukuhkan mendasari teori anda dan juga menggunakan negara kita daripada kemudahan komputer seni. Industri pengkomputeran terus berkembang dan penting kepada kehidupan seharian dan perniagaan rakyat. Dalam kursus ini anda akan menyiasat pengaruh luas mencapai bahawa komputer dan teknologi pengkomputeran ada di dunia, dan juga sumbangan yang anda boleh dapat untuk membuat pendahuluan masa hadapan.

Struktur Program

Tahap BSc terdiri daripada enam belas modul & disertasi dan ia secara semula jadi siap dalam 3 tahun.

Anda dikehendaki untuk mengkaji Computer Communications, Sistem Komputer, Pembangunan Web, Kejuruteraan Perisian, Penyelesaian Masalah & Programming, Pangkalan data 1, Sistem Operasi, Rangkaian Moden, Projek Kumpulan, Web Programming, Pangkalan data 2, Systems Design & Development, Teknologi Media, Keselamatan Siber dan Kriptografi, Pangkalan data 3 dan Teknik Kepintaran buatan.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

DEI College has been founded in 2009. However, it was operating as a liberal studies school from 1990 to 2009. It is also a part of a greater educational organization that was founded in 1967. Its gr ... Baca lebih lanjut

DEI College has been founded in 2009. However, it was operating as a liberal studies school from 1990 to 2009. It is also a part of a greater educational organization that was founded in 1967. Its graduates are routinely employed by large Greek and International Companies. Baca Ringkas