Ijazah sarjana muda dalam bidang sukan dan pengurusan lapang

Kajaani University of Applied Sciences

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah sarjana muda dalam bidang sukan dan pengurusan lapang

Kajaani University of Applied Sciences

Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Sukan dan Pengurusan Leisure di Kajaani Universiti Sains Gunaan (KAMK) adalah ijazah unik yang menggabungkan kajian sukan dengan aktiviti pelancongan dan pengetahuan perniagaan. Aktiviti Pelancongan bermakna aktiviti pengembaraan berasaskan dan membangunkan produk yang menguntungkan dan perkhidmatan yang melibatkan pengalaman atau pengembaraan.

Kajian dalam ijazah ini termasuk topik-topik seperti sukan dan senaman arahan, bimbingan dan daya tahan dan kekuatan trainingas serta aktiviti pelancongan dan kesejahteraan. Anda boleh memilih untuk pakar dalam Rekreasi dan Perkhidmatan Sukan, Kesejahteraan Pelancongan atau Tourism Aktiviti.

Semasa kajian, anda akan belajar untuk membuat sukan komersial dan perkhidmatan percutian, melaksanakan produk dan acara, mengarahkan sesi sukan dan menyediakan latihan dan kaunseling pemakanan. Kajian dalam ijazah ini termasuk topik-topik seperti sukan dan senaman arahan, bimbingan dan daya tahan dan kekuatan trainingas serta aktiviti pelancongan dan kesejahteraan. Anda juga boleh memilih untuk pergi untuk pertukaran pelajar dan sebahagian lengkap pengajian di salah satu universiti rakan kongsi kami di seluruh dunia.

Tahap Sukan dan Leisure Management menyediakan anda dengan kemahiran profesional yang penting dalam pengurusan sukan disokong dengan pengetahuan dalam aktiviti pelancongan dan pengurusan riadah dan kemahiran perniagaan. Graduan ijazah kami mencari kerja di kedua-dua mengarahkan dan bimbingan serta pentadbiran dan pengurusan dalam persatuan sukan, kelab, dan gimnasium. Mereka juga mempunyai pengetahuan yang diperlukan untuk membuat dan menjalankan sukan mereka sendiri dan perniagaan rekreasi. Di samping itu, graduan Ijazah kami mempunyai asas yang kukuh untuk meneruskan pengajian mereka dalam bidang yang luas sukan dan pengurusan masa lapang.

Belajar Sukan di KAMK

persekitaran pembelajaran di KAMK secara aktif menggalakkan pencapaian objektif yang dinyatakan dengan menyediakan program yang kedua-dua yang peka kepada keperluan pelajar. Kerana sifat program, strategi pembelajaran yang digunakan untuk mencapai objektifnya adalah berbeza-beza; bergantung kepada subjek mereka mungkin termasuk: kuliah, demonstrasi PE, seminar, tutorial individu, bengkel, kajian kes, kerja berkumpulan, projek dan penyelidikan. pembelajaran interaktif, berasaskan pasukan kerja kursus dan sesi kumpulan kecil membentuk elemen penting dalam proses pembelajaran Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Sukan dan Pengurusan Leisure. Pelajar juga sering ditawarkan possibilites untuk mengambil bahagian dalam merancang dan mengatur acara yang berbeza dalam negara. Yang mengambil bahagian dalam acara-acara yang sebenar dan projek menyediakan pelajar peluang untuk mengamalkan kemahiran yang mereka pelajari dalam teori dan persediaan untuk kehidupan kerja.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Finland - Kajaani
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2019
Finland - Kajaani
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat