Ijazah Sarjana Muda Sains adalah program tiga tahun yang terdiri daripada dua puluh empat kursus; yang mana lapan kursus adalah pada 100 peringkat, lapan kursus pada 200 peringkat, dan lapan kursus di 300-peringkat. Disiplin dibenarkan sebagai besar atau kecil bagi ijazah Sarjana Muda Sains pada tahun 2017 adalah:

Ijazah Sarjana Muda dalam Biologi

Bahagian Biologi menyediakan kursus biologi bagi program pengajian ijazah dan lepasan ijazah dalam Fakulti Sains dan Teknologi. Kursus-kursus yang disediakan oleh bahagian ini mengimbangi pengajian tradisional dalam biologi dan kemajuan moden dalam penyelidikan biologi di peringkat yang terdiri daripada molekul kepada masyarakat.

Biology_dna-1811955_960_720

The University of the Pacific South terletak di lokasi strategik untuk menawarkan kursus peringkat ijazah yang berkualiti tinggi. Khususnya, ia menyediakan peluang yang sempurna untuk mendalam, kajian tangan pertama daripada dua yang paling pelbagai, namun berbeza ekosistem di dunia - hutan hujan tropika dan terumbu karang (kedua-duanya boleh dikunjungi dari kampus Laucala pada hari yang sama) . Beberapa kursus lanjutan kami menekankan ekologi dan pemuliharaan sistem ini, yang penting di seluruh rantau Pasifik Selatan.

disiplin yang mempunyai kemudahan penyelidikan dan kepakaran dalam beberapa bidang, termasuk biodiversiti dan pemuliharaan, kultur tisu, mikrobiologi, haiwan dan fisiologi tumbuhan dan sistematik molekul. Kami juga mempunyai pelbagai peralatan bidang dan kepakaran yang berkaitan. Kita sempurna diletakkan untuk kajian lapangan di daratan tropika, air tawar, dan ekosistem marin.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 20 lagi program yang ditawarkan oleh University of the South Pacific USP »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Feb 2020
Sep 2020
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Feb 2020, Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Feb 2020, Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date