Ijazah dalam undang-undang Brazil

Umum

Penerangan Program

Fakulti Undang-undang

Siswazah dalam Undang-undang Brazil

Kami percaya kualiti kanan Brazil untuk pendidikan mesti boleh diakses kepada semua Brazil, yang tinggal di sini di Orlando, Florida atau mana-mana sahaja di dunia. Sertai barisan hadapan dalam pengajaran dan pengajian di pengajaran American College Bahasa Portugis!

diploma

Di Amerika Syarikat: diploma American Ijazah Sarjana Muda Sains Pengajian Undang-undang asing diiktiraf oleh Florida Department of Education.

Di Brazil: serta apa-apa diploma asing, diploma Ambra boleh disahkan semula oleh universiti awam Brazil dan keuntungan sah juga di Brazil. Selepas pengesahan semula di Brazil, boleh memberikan tender awam dalam bidang undang-undang dan pemeriksaan OAB.

pelaburan

RHYTHM TETAP 8 mata pelajaran setiap tahun $ 266 setiap bulan tamat pengajian dalam tempoh enam tahun dan satu perempat.

DIPERCEPATKAN RHYTHM 10 kursus setahun $ 332,50 sebulan Pengijazahan dalam tempoh lima tahun.

DEDIKASI SOLE 12 kursus setahun $ 399 setiap bulan tamat pengajian dalam tempoh 4 tahun.

Kaedah pengajaran

BILIK DARJAH Kuliah di dahaga kami untuk pelajar yang tinggal di Orlando.

gabungan diadun daripada pengajaran dalam talian dan ulasan di-orang pelajar-pelajar menetap di Florida.

100% ONLINE pelajaran dan boleh diakses ulasan talian dari mana-mana sahaja dengan akses internet.

kurikulum

Undang-undang Brazil dalam program sarjana muda terdiri daripada 50 kursus dan masa tamat pengajian akan bergantung kepada berapa banyak mata pelajaran pelajar mendapat suku kelulusan. Terdapat 4/4 setiap tahun, dan setiap suku tahun, pelajar boleh mendaftar dalam sehingga 3 mata pelajaran. aliran di bawah menunjukkan enrolmen dalam kira-kira 2 kursus setiap suku tahun (8 mata pelajaran setahun).

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian