Ijazah dalam seni bina

Umum

Penerangan Program

Apa yang Membuat kita berbeza?

1. Dimensi antarabangsa: peribadi dwibahasa bahasa Inggeris dan pendidikan Sepanyol.

Kami menawarkan pendidikan keseluruhannya dalam bahasa Inggeris. Kita tahu bahawa belajar di luar negara mungkin memberi inspirasi kepada mana-mana kagum supaya kami menyokong anda dengan aksesori yang berikut:

 • Kami menjamin anda perhatian peribadi dalam setiap mata pelajaran kedua-dua dalam tutorships dan peperiksaan.
 • Kami termasuk percuma pelajaran Bahasa Inggeris tambahan untuk meningkatkan tahap anda. Dan jika anda mahu untuk belajar bahasa Sepanyol, kami menawarkan anda pelajaran aditional percuma juga, untuk meningkatkan profil antarabangsa anda.
 • Kami menguruskan Minggu Antarabangsa bersepadu ke dalam kalendar akademik, di mana guru-guru dan pelajar dari seluruh universiti-universiti Eropah melawat kami untuk bekerja dalam mata pelajaran yang sama melalui bengkel, ceramah, pertandingan, dan lain-lain sepenuhnya dibangunkan dalam bahasa Inggeris.

Sebagai martabat seni bina Sepanyol adalah di seluruh dunia dikenali, masa depan seorang arkitek perlu juga untuk melihat dengan lebih daripada sempadan kami.

2. Latihan Praktikal di ateliers Eropah yang paling penting dalam seni bina.

Kami menawarkan amalan profesional di ateliers utama Eropah seni bina. Pada masa ini kita mempunyai lebih daripada 50 perjanjian dan ia meningkatkan dari tahun ke tahun untuk memberi pengalaman sebenar antarabangsa profesional: Aires Mateus y Joao A. Rocha (Portugal), Müller Sigrist (Switzerland), Cruz y Ortiz y OAB Ferrater (Sepanyol ), McCullough-Mulvin (Ireland), Merom Architects (Sweden), Mjölk (Republik Czech), dan lain-lain Kami boleh menjamin bahawa jika anda mahu untuk menjalankan amalan dalam suatu atelier antarabangsa, anda akan dapat melakukannya kerana kumpulan kami adalah maksimum 25 pelajar.

3. guru antarabangsa berprestij dijemput dan sesuatu yang lain.

Selain itu untuk tenaga pengajar kami yang kukuh, bilangan data adalah penting guru-guru profesional dijemput seperti Guillermo Vázquez Consuegra, Javier García Solera, Ignacio Vicens atau João Álvaro Rocha.

Kerja-kerja di kelas juga dilengkapi dengan aktiviti lain yang berharga:

 • Persidangan dan bengkel dengan arkitek luar biasa:: Eduardo Souto de Moura, Cruz y Ortiz, Aires Mateus, Josep Llinás, Carme Pinós, Emilio Tuñón ...
 • Bengkel: infrastruktur bandar Green, Perumahan Modular, ...
 • Sesyen dan seminar: Portuguese Architecture, Pawagam dan Seni Bina, ...
 • Architecture bergerak ke Itali, Denmark, Finland, Switzerland, Portugal, ...
 • Pelajar yang terlibat dalam projek-projek dengan tahap yang tinggi inovasi seperti pertandingan Solar Decathlon Eropah pada kedua-dua edisi 2010 dan 2012.

4. Metodologi Pembelajaran.

Kami menggunakan fokus yang unik untuk mengajar seni bina yang berdasarkan kajian kes. Melalui kaedah ini, anda akan menggunakan pengetahuan teori ke dalam reka bentuk tertentu dan sebenar di mana anda akan mempunyai untuk menganalisis, penyelidikan dan membuat keputusan, supaya anda akan menambah induktif proses pembelajaran untuk kaedah tradisional. Paksi utama ijazah kami adalah integrasi mata pelajaran, terima kasih kepada metodologi transversal pengajaran, yang mempercepatkan proses mendapatkan dan kematangan pengetahuan pelajar.

5. Memberi tumpuan kepada pekerjaan baru arkitek.

Di Sekolah kami kita berhati-hati menghadiri akademik dan banyak lagi, jadi cara ini kita menyediakan pelajar-pelajar kita untuk menangani pasaran buruh dengan mudah. Kebolehan tradisional arkitek ijazah kami ditambah oleh:

 • Penumpuan dalam bidang pentadbiran perniagaan dan pengurusan projek architectonic.
 • Penumpuan dalam pemulihan architectonic, pengubahsuaian dan pertumbuhan semula.
 • CEU Akses: program untuk menunjukkan kepada anda alat untuk mencari pekerjaan pada abad ke-21.
 • CEU Keusahawanan: sokongan untuk menjadi seorang usahawan dan untuk mengetahui bagaimana untuk membangunkan ruang bekerja anda sendiri.
 • CEU Rangkaian: anda akan mempunyai platform untuk mendapatkan pekerjaan kebangsaan atau antarabangsa pertama anda melalui Maklumat kami, Latihan dan Pekerjaan Perkhidmatan yang anda akan mendapatkan berhubung dengan bekas pelajar dan syarikat-syarikat yang mempunyai perjanjian dengan kami.

APAKAH AKU BELAJAR?

Architecture ialah sains dan juga seni. Architecture ialah semangat dan kerjaya. Dengan kami, anda akan belajar untuk:

 • Mereka bentuk dan menguruskan pembinaan bangunan atau pemulihan.
 • Rancang pertumbuhan kawasan bandar dan wilayahnya.
 • Merangsang keupayaan kreatif anda dan membangunkannya dengan latihan praktikal yang berterusan.
 • Kira struktur dan kemudahan bangunan dan reka bentuk proses pembinaan itu.
 • Gunakan alat komputer yang membolehkan anda untuk menarik, reka bentuk dan mengira.

Http://www.uchceu.com/en/studies/degree/fundamentals-architecture

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Our University belongs to the University Foundation San Pablo-CEU, the most important private education organization in Spain, having more than 26,000 students and 24 centres in every educative level, ... Baca lebih lanjut

Our University belongs to the University Foundation San Pablo-CEU, the most important private education organization in Spain, having more than 26,000 students and 24 centres in every educative level, among those three Universities in Madrid, Barcelona and Valencia. Baca Ringkas