Ijazah dalam pentadbiran

Umum

Penerangan Program

Kursus Pengarah Kolej Antarabangsa "alat Campos Salles 'dan amalan pengajaran yang inovatif, menghubungkan teori dan amalan. Kursus ini menyediakan pelajar latihan yang kukuh dalam pelbagai bidang Pentadbiran: Pengurusan Sumber Manusia, Kewangan, Pemasaran dan Pengeluaran. Keperluan untuk pengurus dengan profil generalist dan mampu "belajar untuk belajar" sangat bermotivasi kurikulum latihan Pentadbiran Am garis. Profesional boleh bekerja di syarikat swasta, institusi awam dan organisasi bukan keuntungan.

Signal: 8 semester

Pusingan: Semalam

Masa: dari 19h untuk 22h30

Buruh Pasaran:

Profesional dalam Pengurusan Am boleh bertindak dalam bidang-bidang berikut: Pengurusan Kewangan; material; pemasaran; pemasaran; pengeluaran; pemilihan kakitangan; sumber manusia; perhubungan industri; bajet. Bidang berkaitan seperti pengurusan kondominium, perumahan, koperasi, konsortium, hospital, hotel, pemfaktoran.

Sebagai seorang eksekutif, pentadbir dengan Line Latihan Khusus dalam perdagangan asing boleh bertindak dalam kecil, sederhana dan besar syarikat-syarikat, awam atau swasta, membangunkan strategi pemasaran antarabangsa, pengangkutan antarabangsa dan insurans.

Tarikh Akhir Kemaskini Feb 2016

Latar Belakang Pusat Pengajian

Somos uma instituição de nove décadas dedicadas a um projeto educacional que visa formar e informar.

Somos uma instituição de nove décadas dedicadas a um projeto educacional que visa formar e informar. Baca Ringkas