IIE Sarjana Muda Perdagangan dalam Undang-Undang

Umum

8 lokasi tersedia

Penerangan Program

Gambaran keseluruhan

Ijazah Sarjana Muda Perdagangan dalam Undang-undang (B Com (Undang-undang) IIE memberikan calon landasan umum dalam disiplin utama undang-undang, pengurusan perniagaan, ekonomi, dan kewangan, untuk membolehkan mereka memasuki karier dalam perniagaan yang memerlukan kebaikan landasan dalam undang-undang, atau sebagai alternatif mengikuti karier dalam bidang hukum, tetapi dengan landasan yang kukuh dalam perdagangan.

Ijazah IIE B Com (Undang-undang) adalah ijazah tiga tahun. Tahun akademik berlangsung dari Februari hingga November. Modul disampaikan secara sepenuh masa dengan kuliah dan tutorial dijadualkan pada siang hari dari hari Isnin hingga Jumaat.

call

Keperluan Masuk

  • NSC: Lulus Sarjana Muda dengan Bahasa Inggeris 50%; Maths / HG 40% atau Math Lit / SG 60%
  • NC (V): Lulus Sarjana Muda dengan Bahasa Inggeris 50%; Maths / HG 50% atau Math Lit / SG 60%
  • SC: Pengesahan dengan Bahasa Inggeris 50%; Maths / HG 40% atau Math Lit / SG 60%
  • SC (a): Lulus Sarjana Muda dengan Bahasa Inggeris 50%; Maths / HG 40% atau Math Lit / SG 60%
  • Antarabangsa: Sijil Pengecualian USAf untuk mengikuti pengajian dan memenuhi syarat Matematik dan Bahasa Inggeris yang berkaitan. Sijil Tinggi Tinggi atau 240 diploma kredit ATAU Sijil Lanjutan atau Diploma kredit 360 mungkin memenuhi syarat kemasukan minimum ke pengajian ijazah. Sekiranya disiplin tidak mengiktiraf sekurang-kurangnya 20% kredit mestilah berkaitan dengan literasi akademik atau numerasi.

Akreditasi

Ijazah Sarjana Muda Perdagangan dalam Undang-Undang IIE diakreditasi oleh Majlis Pengajian Tinggi (CHE) dan didaftarkan oleh Lembaga Kelayakan Afrika Selatan (SAQA) pada Kerangka Kelayakan Nasional (NQF) sebagai kelayakan kredit 376 pada tahap 7 (SAQA ID: 93729).

Peluang kerjaya

Ijazah ini akan membuka pelbagai pilihan kerjaya yang menarik; gelar ini adalah batu loncatan yang ideal untuk pelbagai peluang kerjaya yang berkaitan dengan perniagaan yang pelbagai dan menarik. Peluang ini merangkumi, tetapi tidak terbatas pada menjadi -

  • Pengawai pelaksana
  • setiausaha syarikat
  • orang yang bertanggungjawab untuk tadbir urus korporat di syarikat perniagaan tertentu
  • perancang strategi perniagaan

Strategi Pengajaran dan Pembelajaran

Di The IIE's Varsity College, kami bangga dan bersemangat untuk beralih dari metodologi 'kuliah tradisional' ke strategi pembelajaran campuran - VCBlend.

Strategi pembelajaran campuran ini memperluas pembelajaran di luar ruang kelas dan memberi peluang kepada pelajar kita untuk bekerja secara kolaboratif, dengan rakan sebaya dan pendidik mereka, untuk membina pemahaman konsep mereka. Penglibatan pelajar disokong oleh penggunaan sistem pengurusan pembelajaran (LMS) dan bahan pembelajaran dalam talian yang telah dibangunkan untuk menyokong strategi pengajaran kami.

Oleh kerana pendekatan VCBlend, anda diharapkan dapat meluangkan masa untuk menjalankan penyelidikan sendiri, belajar untuk penilaian, dan mengerjakan tugas. Untuk memanfaatkan sepenuhnya pengalaman belajar, bilik darjah dan kampus Wireless VC, pelajar dikehendaki BYOT (Bawa Teknologi Sendiri) seperti peranti mudah alih, netbook, komputer riba atau tablet, untuk mengembangkan literasi akademik dan digital yang diperlukan tiga tahun ijazah ini

Pendekatan yang berfokus pada pelajar ini memaksa pelajar kita untuk bertanggungjawab dalam pembelajaran mereka sambil mengembangkan kemahiran kritikal yang mereka perlukan untuk berkembang dalam persekitaran kerja abad ke-21 yang berubah dengan pantas.

Oleh itu, kehidupan akademik bagi pelajar kami adalah dinamik, mencabar dan relevan.

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Independent Institute of Education is South Africa’s largest registered and accredited private provider of higher education. The IIE Varsity College, a brand of The IIE, leads in the provision of ... Baca lebih lanjut

The Independent Institute of Education is South Africa’s largest registered and accredited private provider of higher education. The IIE Varsity College, a brand of The IIE, leads in the provision of these exciting learning initiatives of The IIE. The IIE is registered with the Department of Higher Education and Training as a private higher education provider, has more than 57 qualifications accredited by the Higher Education Quality Committee, and is a subsidiary of ADvTECH Ltd, a public company listed on the Johannesburg Stock Exchange. This scale and status assure our leading position in higher education. Baca Ringkas
Cape Town , Durban North , Westville , Pietermaritzburg , Port Elizabeth , Pretoria , Sandton , Midrand + 7 Lagi Kurang