Hubungan antarabangsa

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Kursus dengan markah tertinggi, Concept 5, dalam penilaian MEC

  • padang 1hb Ribeirão Preto dan rantau dan kursus 12 São Paulo, antara institusi swasta, menurut RUF pada 2015.
  • Pelajar Hubungan Antarabangsa Unaerp melakukan sekurang-kurangnya 100 jam latihan dan 100 jam aktiviti sampingan untuk meluaskan pengetahuan dan tamat pengajian lengkap.
  • Perkongsian dengan lebih daripada 500 institusi berdaftar dan menggalakkan pelajar untuk meneroka peluang di Brazil dan di luar negara.
  • lawatan teknikal dan lawatan akademik dipantau oleh guru-guru di Eropah dan Amerika Latin.
  • aktiviti kurikulum seperti lawatan teknikal, ceramah, simposium, penyelidikan saintifik, acara kebudayaan, antara lain.
  • The Unaerp mengambil berat untuk menyediakan pelajar dengan kehidupan akademik yang berkualiti, mengekalkan dua kampus yang direka untuk kewujudan bersama sosial dan budaya, dengan infrastruktur yang lengkap, dengan beberapa perkhidmatan yang memberikan keselesaan dan kemudahan untuk melawat kawasan untuk riadah, sukan, kewujudan bersama dan akses yang luas kepada koleksi perpustakaan dan pangkalan data atas talian.

Kursus Hubungan Antarabangsa Unaerp distrukturkan untuk melatih profesional boleh menganalisis, dengan cara yang bersepadu, politik, ekonomi, perdagangan, budaya, isu-isu kemanusiaan dan alam sekitar yang semakin saling bergantung dalam hubungan antara negara-negara, syarikat-syarikat, organisasi antarabangsa, NGO dan individu. peristiwa geopolitik dan kesungguhan urus niaga perdagangan global membuka beberapa bidang kerja untuk profesional Hubungan Antarabangsa. Amalan pelbagai disiplin menggalakkan pemikiran kritis dan kerja berpasukan, dengan beretika, cekap dan berkesan postur, supaya mereka boleh bekerja dalam pasaran yang semakin mencabar, global dan berdaya saing.

kurikulum

kurikulum adalah prinsip panduan untuk pembangunan kemahiran dan kecekapan pelajar, yang telah menguasai saintifik, teknikal dan kemanusiaan, supaya BA masa depan dalam Perhubungan Antarabangsa ialah proaktif profesional, bertanggungjawab, beretika, terkini dan berwibawa.

Terdapat permintaan yang kuat untuk profesional dinamik; jadi sebagai tambahan kepada mata pelajaran asas dan khusus, kursus ditawarkan untuk Perdagangan Luar Negeri, Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Perancangan Strategik.

Kursus ini mempunyai perpustakaan yang sangat baik, pusat penyelidikan dan pelbagai aktiviti outreach, seperti lawatan kebangsaan dan antarabangsa teknikal, ceramah, simposium, simulasi PBB, di samping menggalakkan sukarelawan, latihan, pertukaran dan amalan bahasa asing.

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

•Primeira instituição de ensino superior da região de Ribeirão Preto, fundada em 1º de Junho de 1924 •Reconhecida pelo MEC como Universidade, em dezembro de 1985. •Campus sede em Ribeirão ... Baca lebih lanjut

•Primeira instituição de ensino superior da região de Ribeirão Preto, fundada em 1º de Junho de 1924 •Reconhecida pelo MEC como Universidade, em dezembro de 1985. •Campus sede em Ribeirão Preto e campus em Guarujá com licenciaturas, bacharelados e cursos superiores de tecnologia nas modalidades presencial e EAD e infraestrutura de ensino, pesquisa e extensão com laboratórios, equipamentos, biblioteca e recursos tecnológicos. •500 mil atendimentos à comunidade realizados em mais 30 programas de extensão, nas clínicas, laboratórios, hospital próprio e em hospitais, UPA e UBDs da cidade e região. Baca Ringkas
Sao Paulo , Ribeirao Preto + 1 Lagi Kurang