Gelaran Teknologi Kejuruteraan

Umum

Penerangan Program

Dapatkan Ijazah Teknologi Kejuruteraan anda di SWOSU

Selamat datang ke Jabatan Teknologi Kejuruteraan di SWOSU di mana kami menyediakan pelajar kami dengan pendidikan yang hebat untuk menyediakan mereka untuk pekerjaan teknikal dalam industri.

Mohon sekarang

Kejuruteraan Teknologi Kejuruteraan yang ditawarkan

  • Sarjana Muda Sains dalam Teknologi Kejuruteraan, dengan pilihan dalam Teknologi Kejuruteraan Pembuatan
  • Sarjana Muda Sains dalam Teknologi Kejuruteraan, dengan pilihan dalam Teknologi Kejuruteraan Elektronik Komputer
  • Sarjana Muda Sains dalam Teknologi Kejuruteraan, dengan pilihan dalam Teknologi Kejuruteraan Alam Sekitar
  • Ijazah Sarjana Muda Sains Teknologi Perindustrian dengan Pilihan Teknologi Teknologi dan Teknologi Pengilangan

Mengapa SWOSU adalah Tempat untuk Teknologi Kejuruteraan

Jabatan Teknologi Kejuruteraan menggalakkan pembelajaran secara langsung dalam makmal berasaskan industri kami. Kami menawarkan pelajar kami peluang untuk bekerjasama dan menganalisis pelbagai bahan yang berbeza. Murid-murid kami merancang dan membina pelbagai projek semasa mereka di SWOSU.

Kami menawarkan dua organisasi pelajar, Persatuan Jurutera Pembuatan dan Persatuan Jurutera Wanita. Kami juga bersaing dalam Cabaran Eksplorasi Manusia NASA NASA dan menjadi tuan rumah Challenge Robotics Tech Pertama.

Akreditasi

Jabatan Teknologi Kejuruteraan SWOSU diiktiraf oleh dua badan akreditasi.

  • Pilihan pembuatan dalam ijazah Teknologi Kejuruteraan diiktiraf oleh Suruhanjaya Akreditasi Teknologi Kejuruteraan (ETAC) ABET.
  • Ijazah Teknologi Industri diiktiraf oleh Persatuan Teknologi, Pengurusan dan Gunaan Kejuruteraan (ATMAE)

Kerjaya

Peluang kerjaya banyak di semua bidang pengajian kami. Kadar penempatan terkini setelah tamat pengajian telah tinggi. Graduan kami mengarahkan gaji yang kompetitif. Contoh-contoh jawatan kemasukan siswazah baru-baru ini ialah jurutera pembuatan, teknologi pengeluaran, jurutera jaminan kualiti, jurutera bidang, juruteknik penambahbaikan yang berterusan, penyelia pengeluaran, penganalisis pengeluaran, penjadualan perancang, juruteknik elektrik dan mekanik yang mahir, dan pengurus projek.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Welcome to Southwestern Oklahoma State University--a university known for its quality academic programs and its friendly service to students, alumni, and friends.

Welcome to Southwestern Oklahoma State University--a university known for its quality academic programs and its friendly service to students, alumni, and friends. Baca Ringkas